Print this page
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Κρόνος – Αχιλλέας Νυμφών 0 – 1

April 20, 2024 896

Σε έναν ενδιαφέροντα αγώνα την Πέμπτη στο γήπεδο Περιβολίου στο πλαίσιο της 25ης – προτελευταίας – αγωνιστικής ο Αχιλλέας Νυμφών επικράτησε του Κρόνου με 1 – 0.

Σχετικά αμφίρροπο το Α΄ ημίχρονο με ελαφρά υπεροχή των φιλοξενουμένων του Σ. Σιδερόπουλου που μπόρεσαν να πετύχουν το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Στο 34΄ ο Κλέντι εκτέλεσε φάουλ και με κεφαλιά ο Μωρϊτης Δ. διαμόρφωσε το 0 – 1. Λίγα λεπτά πριν, στο 19΄ο Λέσσης Γερ. έχασε σημαντική ευκαιρία από θέση τετ α τετ μετά από οργανωμένη επίθεση των γηπεδούχων., έδωσε την ευκαιρία στον τερματοφύλακα του Αχιλλέα να αποκρούσει.  Κάθε ομάδα είχε φάσεις για γκολ, αλλά όχι πολύ κλασικές. Στα αξιοσημείωτα ο τραυματισμός του Ξανθού που μεταφέρθηκε στο ΚΥ Λευκίμμης και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Κέρκυρας, αλλά ευτυχώς δεν έχει κάτι σοβαρό.

Ο Ρίζος Ν., ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων ήταν από του πρωταγωνιστές, αφού στο Β΄ ημίχρονο που είχε σαφή υπεροχή ο Κρόνος κράτησε ανέπαφη την εστία του. Απόκρουσε στια αρχές κεφαλιά του Γραικού μετά από εκτέλεση κόρνερ. Και αργότερα πάλι σουτ του Γραικού από θέση τετ α τετ . Πολύ σημαντική απόκρουση πραγματοποίησηε στο 85΄σε σου του Ίσερη Α. από κοντά.

Διαιτησία: Γιούργας, Βλάσσης, Σκεύης. Παρατηρητής: Ρώσσης

ΑΠΣ Κρόνος Αργυράδων: (Βλάσσης Κ.) Καββαδίας Ε. , Σουλάνης, Γράντος, Γιαννακόπουλος, Χατζής, Μελισσουργός, Λέσσης Γερ., Αρμενιάκος, Βλάσσης, Γραικός. Έπαιξε και ο Καποδίστριας

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΥΜΦΩΝ: (Σιδερόπουλος Σ.) Ρίζος Ν., Μπάνος Δ., Τσενεμπής Δ., Μπάνος Κ., Σαλβάνος, Τζώρας, Ξανθός, Μποζίκης, Μωραϊτης Χρ., Μωραίτης Δ., Κλέντι. :Έπαιξαν και οι Κούδας, Κατσαρός, Λουκανάρης

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.