Print this page

Σταθερά στην κορυφή ο Κρόνος 3 -1 εκτός τον Μ. Αλέξανδρο με ανατροπή

January 24, 2022 453

 

Τη 10η νίκη για το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΚ στο γήπεδο του Ολύμπου πέτυχε ο Κρόνος. Δυσκολεύτηκε στο Α΄ ημίχρονο, αλλά με ανατροπή νίκησε με 3 – 1 τον Μ. Αλέξανδρο.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 20΄ με τον αρχηγό τους Μότση να εκμεταλλεύεται λάθος της άμυνας και να διαμορφώνει το 1 – 0. Το 1 – 0 ήταν και το σκορ του Α΄ ημιχρόνου., αφού η κεφαλιά του Αρμενιάκου στο 35΄βρήκε το δοκάρι και το σουτ του Λυμπόπουλου από καλή θέση στο 45΄έφυγε άουτ.

Στο Β΄ ημίχρονο οι Αγιαμαθίτες  πήραν το … όπλο του, ενώ συνολικά η ομάδα ανέβασε την απόδοσή της.  Με το ξεκίνημα, στο 46΄ο Αρμενιάκος αξιοποίησε την καλή εκτέλεση κόρνερ του Γράντου και με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1 – 1.  Στο 50΄ μετά από ωραία ενέργεια ο Νικομάνης μπήκε στην περιοχή και πάσαρε στον Δαφνή που με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα σημειώνοντας το 1 – 2. Στο 80΄ο Κρόνος μένει με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Καποδίστρια με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Με 10 και οι γηπεδούχοι, αφού αποβλήθηκε ο Αβραμιώτης. Ωστόσο στο 85΄ο Δαφνής πετυχαίνει με εξαιρετική ενέργεια κλέβοντας την μπάλα από αμυντικό να μπει στην περιοχή και με σουτ το 1 – 3 εδραιώνοντας τη νίκη του Κρόνου. Ο Κρόνος πήρε μια πολύτιμη, παρέμεινε στην κορυφή και εκμεταλλευόμενος το χθεσινό στραβοπάτημα του ΑΟ Κέρκυρα με τη Θύελλα, διεύρυνε τη διαφορά του σε τέσσερις βαθμούς.

Διαιτησία: Κάντας – Γραμμένος – Κυπριώτης – Παρατηρητής: Λάτσας

Οι συνθέσεις:

Μ. Αλέξανδρος: 

Μέγας Αλέξανδρος (Μπολάνο Κ.) Μοτσενίγος, Νίκου, Κονισπολιάτης, Κατσαμόρας, Χρυσικόπουλος, Κέσκος, Αβραμιώτης, Θεοχάρης, Νίκολα, Βλαχόπουλος, Μότσης Έπαιξαν και οι: Καποδίστριας, Σαμοϊλης, Μπέκαρης

ΑΠΣ Κρόνος: (Νικομάνης Σπ.) Ανδριώτης Χρ., Καββαδίας Ι., Καποδίστριας, Λυμπόπουλος, Κουλούρης, ΑνδριώτηςΧ., Νικομάνης, Γράντος, Σουλάνης, Αρμενιάκος, Δαφνής. Έπαιξαν και οι: Σαγιάς Μ., Καββαδίας Β.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.