Print this page

Ιστορική πρόκριση του Αστέρα - ΠΑΟ Κουτσελιού -Αστέρας Πετριτή 1-2 παρ. (1-1 κ.α.) (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

August 31, 2022 398
 

Ιστορική πρόκριση πέτυχε ο Αστέρας Πετριτή, που νίκησε με 2-1 στην παράταση τον ΠΑΟ Κουτσελιού στα Γιάννενα και προκρίθηκε στο 2ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο κόσμος γέμισε το «Στάθης Τσανακτσής» τιμώντας έτσι την φιναλίστ του περσινού κυπέλλου της Ε.Π.Σ.ΗΠ.! Η ομάδα του Σπύρου Τασιούλας ουσιαστικά ήταν αουτσάιντερ της αναμέτρησης αλλά ρίσκαρε! Η ομάδα από την Κέρκυρα ήταν όμως ανώτερη και επέβαλε τον ρυθμό της. Μετά από τρεις επισκέψεις στα «καρέ» των Γιαννιωτών με τους Σκολαρίκη στο 2΄ Γραικό και Γαρδικιώτη, στο 13΄ ο ίδιος παίκτης πάσαρε στον Ιγκορ Μακρόν και εκείνος με σουτ έκανε το 0-1! Από εκεί και μετά οι Κερκυραίοι απείλησαν με τους Θηραίο στο 23΄ και τον Τσιάβο στο 35΄ ενώ στο 36΄ ο Ναυρόζογλου ανατράπηκε στην περιοχή από αντίπαλο του με τον διαιτητή να αρνείται το πέναλτι!

Στην επανάληψη οι Κερκυραίοι είχαν μια «στείρα» υπεροχή, ωστόσο απείλησαν στο 47΄ με τον Γραικό! Στο 61΄ και το 63΄ο Θηραίος επισκέφτηκε χωρίς επιτυχία τα καρέ του Θεμελή, ενώ στο 88΄ το Κουτσελιό βγήκε μπροστά με τον Κλιτσινάρη να κάνει σουτ στην κίνηση μέσα στην περιοχή και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και το ματς στην παράταση!

Εκεί ο Αστέρας έδειξε περισσότερη αντοχή και αρχικά απείλησε με τους Τουρσιδη και Ρουμελιώτη, ενώ στο 109΄ ο Καλησπεράτης έβγαλε την παράλληλη για τον Θηραίο και εκείνος με πλασέ έκανε το 1-2 δίνοντας την νίκη- πρόκριση στην ομάδα του! Το Κουτσελιό θα μπορούσε να ισοφαρίσει στο 117΄ ο Ναθαναήλ δεν κατάφερε να νικήσει τον Σταυρίδη, με τον τελευταίο να διώχνει σε κόρνερ

Διαιτησία: Τζάνης (Κοζάνης)

Π.Α.Ο. Κουτσελιό: Θεμελής (112΄ Στεργίου), Μπακαγιάννης (75΄ Μπλέτσας), Κρανάς, Τσακανίκας (112΄ Κούτλας Δ.), Ναυρόζογλου, Κλιτσινάρης, Δάσκαλος Α., Αναγνωστόπουλος (36΄ λ. τρ. Κούτλας Χ.), Κουτσογιαννης (62΄ Ναθαναήλ), Δάσκαλος Ι., Κακαράντζας Μ. (75΄ Κακάραντζας Α.)

Αστέρας Πετρίτη: Σταυρίδης, Ρόπας, Γκάσιδης, Τουρσίδης, Τσιάβος (78΄ Καλησπεράτης), Σκολαρίκης (72΄ Ρουμελιώτης), Γαρδικιώτης, Σουκέρης (118΄ Λέσι), Ιγκόρ Μακρον (120΄ Στούπας), Θηραίος, Γραικός.

Μιχάλης Τσάγκας

Φωτογραφίες: Σάκης Σούλης & Μιχάλης Τσάγκας

Στοιχεία από το sportsioannina.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.