• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Έ «Χ» ασε ευκαιρίες νίκης ο Κρόνος 1 – 1 στους Παξούς

January 22, 2023 445

 

Μετά από ένα δύσκολο ταξίδι στους Παξούς, λόγω καιρικών συνθηκών, ο Κρόνος έμεινε όρθιος στο γήπεδο του νησιού σήμερα (Κυριακή 22/1) στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΕΠΣΚ. Αναδείχτηκε ισόπαλος με σκορ 1 – 1απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα των Παξών. Ήταν μόλις η τρίτη ισοπαλία για τον Κρόνο που με 18 βαθμούς έχοντας σημειώσει 5 νίκες 3 ισοπαλίες και 4 ήττες βρίσκεται στην 7η θέση σε σχετικά μικρή απόσταση από άλλες ομάδες που βρίσκονται στα ψηλότερα σκαλιά της βαθμολογίας. Ο ΑΟ Παξών ακολουθεί στην 8η θέση με 15 βαθμούς. Στο Α΄ ημίχρονο ο αγώνας ήταν αμφίρροπος χωρίς επικίνδυνες φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες και έτσι έληξε 0 – 0.

Ο Κρόνος μπήκε δυνατά στο Β΄ ημίχρονο και ανέλαβε τα ηνία του αγώνα. Όμως οι γηπεδούχοι πέτυχαν να προηγηθούν με γκολ του κανονιέρη του Φασλία που σχεδόν ανενόχλητος με κεφαλιά πάνω από τη γραμμή έγραψε το 1 – 0 στο 59΄. Λίγο πριν, στο 52΄ ο Ανδριώτης πραγματοποίησε εξαιρετική απόκρουση σε ενέργεια του Θεοδώρου. Ο Γραικός Ι. άνοιξε λογαριασμό διαμορφώνοντας στο 76΄ το τελικό 1 – 1, αφού αξιοποίησε πλάγιο άουτ του Καρύδη. Ο Κρόνος έ«Χ» ασε ευκαιρίες νίκης με τον ταλαντούχο Λέσση στο 80΄που έξοχο σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.  Και πάλι ο Λεωνίδας στο 93΄με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή δεν μπόρεσε να δώσει τη νίκη στον Κρόνο, αφού ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων πραγματοποίησε εξαιρετική απόκρουση.

Διαιτησία: Μάρτης - Γκιόκας – Κοσκινάς

ΑΟ ΠΑΞΩΝ: (Ντελής Γ.) Κουλούρης Αι., Κούκια, Βλαχόπουλος Χ., Κουλούρης Αρ., Βερονίκης Χ., Σημτσάκης,, Νίκιτς, Ζεϊνέλι, Αρβανιτάκης, Θεοδώρου, Φασλία

ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ: (Νικομάνης Σπ.) Ανδριώτης, Σουλάνης, Γράντος, Καλούδης, Λυμπόπουλος, Παπαδόπουλος, Γιαννακόπουλος, Δαφνής, Καρύδης, Ίσερης Α., Γραικός Ι.  Έπαιξαν και οι: Νικομάνης Ε., Λέσσης Λ., Γραικός Γ.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search