Print this page

Σαν σήμερα 13 - 2 - 2022 η επική ανατροπή από τον Κρόνο με 9 παίκτες νίκησε 2 – 1 εκτός!

February 13, 2023 440

Συμπληρώνεται ακριβώς ένας χρόνος από την επική ανατροπή του Κρόνου που με 9 παίκτες πέτυχε νίκη στο Δημοτικό γήπεδο Λευκίμμης σαν σήμερα στις 13 Φλεβάρη νικώντας τον γηπεδούχο Ποσειδώνα με 2 - 1, αν και βέρθηκε να χάνει από το Α΄ ημίχρονο με 1 - 0.

Να θυμίσουμε το σχετικό ρεπορτάζ από το drepani.gr (argyrades.ger)

Πέρασε ο Κρόνος και το μπλόκο του διαιτητή Διαβάτη με επική ανατροπή στο γήπεδο της Λευκίμμης. Απόδρασε με νίκη 2 – 1 επί του Ποσειδώνα Βιταλάδων με ανατροπή. 

Μέτριος ο Κρόνος στο Α΄ ημίχρονο βρέθηκε να χάνει με 1 – 0 από τον αξιόμαχο Ποσειδώνα με γκολ του Χειμαριώτη στο 32΄με σουτ από το ύψος του πέναλτι και αφού η μπάλα κόντραρε και στον Καββαδία Β.  Χωρίς σημαντικές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες. Με Φ. Κουλούρη απείλησε ο αξιόμαχος Ποσειδώνας και με Γραικό ο Κρόνος. Στο 40΄αναγκαστική αλλαγή του Δαφνή. Μέσα ο Μάριος Σαγιάς.

Τα ΄ψαλε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου στους παίκτες του ο Σπ. Νικομάνης, ο προπονητής του Κρόνου και κάνοντας κάποιες εσωτερικές αλλαγές πέτυχε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας που εμφανίστηκε εμφανώς βελτιωμένη στο Β΄ ημίχρονο. Ο Κρόνος είχε δύο ευκαιρίες με Γραικό και Αρμενιάκο και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα

Ο Γραικός στο 68΄αξιοποιώντας σέντρα του Καλούδη ισοφάρισε με κεφαλιά σε 1 – 1 κάνοντας το καλύτερο ντεμπούτο με την ομάδα των Αργυράδων.  Στο 71΄σωστή αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Καββαδία Β. Και στο 80΄σε ένα απλό τάκλιν - φάουλ στο κέντρο ο ανεκδιήγητος διαιτητής Διαβάτης αντί για κίτρινη (το πολύ)  έδειξε κόκκινη κάρτα στον σκόρερ Γραικό . Θα γελούσαν και τα τσιμέντα, αν ο Κρόνος δεν είχε τόση μεγάλη ανάγκη να νικήσει σε αυτό τον αγώνα και να παραμείνει στην κορυφή.

 Ωστόσο το μέταλλο του νικητή έλαμψε στο 82΄με τον νεαρό Νικομάνη  σε ρόλο λυτρωτή να λυτρώνει τον Κρόνο γράφοντας το τελικό 1 – 2. Αξιοποίησε το γύρισμα από το κέντρο βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα που τον ξεπέρασε με κεφαλιά και πλάσαρε στην κενή εστία σκορπίζοντας τον ενθουσιασμό στους παίκτες, τους παράγοντες και τους φιλάθλους του Κρόνου.

Διαιτησία: Διαβάτης, Γκιόκας, Γραμμένος

Ποσειδώνας Βιταλάδων (Βάρελης Φ.) Νικομάνης, Γαστεράτος, Βάρελης Τ., Βλάσσης, Μίαρης, Βούλγαρης Γ., Βούλγαρης Σ., Βάρελης Φ., Βάρελης Πρ., Χειμαριώτης, Κουλούρης. Έπαιξαν και οι: Λιόπουλος, Νικομάνης

Κρόνος Αργυράδων (Νικομάνης Σπ.) Ανδριώτης Χ., Καββαδίας Ι., Γράντος, Καββαδίας Β., Καλούδης, Κουλούρης, Ανδριώτης Χαρ., Γραικός, Δαφνής, Νικομάνης, Αρμενιάκος Έπαιξαν και οι: Σαγιάς Μ., Καποδίστριας

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.