Print this page

Πώς ο Κρόνος πήρε το ντέρμπι με τον ΟΦΑΜ (2-0)

February 23, 2023 482

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη μέσα σε τέσσερις μέρες για τον Κρόνο που επικράτησε την Τετάρτη 22/2 του αξιόμαχου ΟΦΑΜ με σκορ 2 – 0 στο γήπεδο Περιβολίου. Σε έναν αγώνα που παρακολούθησαν πολλοί φίλαθλοι σε μια εξαιρετικά φίλαθλη ατμόσφαιρα.

Ο αγώνας κράτησε το ενδιαφέρον των φιλάθλων με βάση την απόδοση και των δυο ομάδων. Αμφίρροπο το Α΄ ημίχρονο έληξε ισόπαλο 0 – 0. Ο Κρόνος απείλησε με Γεωργοπάλη, Τζ. Γραικό και τον Λέσση που από θέση τετ α τετ πλάσαρε για να ανακόψει την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα αμυντικός του ΟΦΑΜ. Ωστόσο ο νεαρός Λέσσης αποτύπωσε τη σφραγίδα του εξαιρετικού του ταλέντου στο 60΄, όταν με έξοχη εκτέλεση φάουλ δέκα μέτρα περίπου έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στη συμβολή των δοκαριών. Στην επαναφορά ο Γιαννακόπουλος με κεφαλιά σημείωσε το 1 – 0. Ο αγώνας κρίθηκε στο 80΄, όταν με εξαιρετική ενέργεια ο Τζ. Γραικός έδωσε κάθετη πάσα στον Σουλάνη που με άψογο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2 – 0 βάφοντας στα γαλανόλευκα το μεγάλο ντέρμπι. Μεγάλη επιτυχία απέναντι σε μια αξιόμαχη και ιστορική ομάδα, όπως είναι ο ΟΦΑΜ.

Πολύ καλή η διαιτησία του Κώστα Γιούργα με βοηθούς τους Γιάννη Σταμάτη – Σπύρο Γκιόκα. Παρατηρητής ο Αντώνης Γελέκας.

Οι συνθέσεις:

ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ: (Νικομάνης Σπ.) Ανδριώτης, Δαφνής, Καλούδης, Γράντος, Παπαδόπουλος, Γιαννακόπουλος, Κουλούρης Θ., Γεωργοπάλης, Λέσσης, Γραικός Τζ., Ίσερης Α. Έπαιξαν και οι: Σουλάνης, Γραικός Ι., Γκίτσης, Καββαδίας Αρ., Καρύδης.

ΟΦΑΜ: (Γκαμπέτας Ι.) Σπαταλάς, Ανδριώτης Σπ, Ρούσσος, Γραικός, Αρμενιάκος Τ., Βασιλάκης, Σπίνουλας, Μαγγώνης, Γιαννούλης, Γωνιάδης, Χαρβαλιάς. Έπαιξε και ο Αμπατζίδης.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.