Print this page

Κρόνος 5 αστέρων: 5 – 0 την Ολυμπιάδα Καρουσάδων

February 26, 2023 863

 

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του μέσα σε μια εβδομάδα πέτυχε το Σάββατο 25/2 ο Κρόνος επικρατώντας με το ευρύ 5 – 0 επί της ιστορικής Ολυμπιάδας Καρουσάδων. Έκλεισε μια δύσκολη τετράδα αγώνων με ντέρμπι εκτός με Όλυμπο, ΑΟ Κέρκυρα και ΟΦΑΜ εντός, Ολυμπιάδα Καρουσάδων με 3 νίκες – 1 ισοπαλία και 9 – 1 τέρματα!

Σαρωτικός ο Κρόνος προηγήθηκε με τον Τζ. Γραικό στο 16΄που εκμεταλλεύτηκε ιδανικά την κάθετη πάσα του Γεωργοπάλη πέρασε έναν αμυντικό και τον τερματοφύλακα για γράψει το 1 – 0.

Μέσα σε 24΄ο Γεωργοπάλης πέτυχε χατ τρικ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4 – 0 (20’, 34, 44΄) που ήταν και το σκορ του Α΄ ημιχρόνου. Συγκεκριμένα στο 20΄με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2 – 0. Οργανωμένη επίθεση και σέντρα ακριβείας του Σουλάνη στο 34΄ έδωσε τη δυνατότητα στον Γεωργοπάλη με προβολή στο δεύτερο δοκάρι να διπλασιάσει τα τέρματά του διαμορφώνοντας το 3 – 0. Έξοχο το τέταρτο γκολ με τον Κρόνο να βγαίνει σε μια καλά οργανωμένη επίθεση με Γιαννακόπουλο – Δαφνή και με εκτελεστή τον Γεωργοπάλη να διαμορφώνεται το 4 – 0 που ήταν και το σκορ του Α΄ ημιχρόνου.

Το τελικό 5 – 0 διαμόρφωσε ο Γκίτσης στο 69΄ με εκπληκτικό άλμα και κεφαλιά από το ύψος της μεγάλης περιοχής αξιοποιώντας σέντρα του Κουλούρη. Ο Κρόνος είχε και άλλες ευκαιρίες, ενώ οι φιλοξενούμενου απείλησαν με μακρινά σουτ αναγκάζοντας τον Ανδριώτη σε δυο σπουδαίες αποκρούσεις.

Διαιτησία: Βασίλης Δράμπαλος - Λάκης Αρμενιάκος – Νίκος Κοσκινάς - Γιάννης Ρώσσης

Οι συνθέσεις:

ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ: (Νικομάνης Σπ.) Ανδριώτης, Δαφνής, Καλούδης, Γράντος, Παπαδόπουλος, Γιαννακόπουλος, Κουλούρης Θ.,Σουλάνης,  Γεωργοπάλης, Γραικός Τζ., Ίσερης Α. Έπαιξαν και οι: Λέσσης,  Γραικός Ι., Γκίτσης, Καββαδίας Αρ., Καρύδης.

ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΚΑΡΟΥΣΑΔΩΝ: (Καλούδης I. ) : Τσουκαλάς, Κουρσάρης Ι., Κουρσάρης Σ., Κατσαρός, Προβατάς, Λεοντίτσης, Μαρίτσας, Κροκίδης, Καπαντάης, Βλασερός Κ., Καρβούνης

Έπαιξαν και οι: Μαρτίνος, Κοντάλιπος, Κατωμέρης

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.