Print this page

Επιστροφή στις νίκες - Ο Κρόνος 3 – 1 τον Αχιλλέα Νυμφών (ΦΩΤΟ)

March 26, 2023 477

Επιστροφή στις νίκες για τον Κρόνο. Μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες σε μια εβδομάδα ο Κρόνος επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 3 – 1 του Αχιλλέα Νυμφών σήμερα Κυριακή 26/3 στο γήπδεδο Περιβολίου. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο νεαρός Λεωνίδας Λέσσης που πέτυχε δυο γκολ. Μόλις στο 12΄ο Λέσσης αξιοποίησε την κάθετη πάσα του Γκίτση και με εξαιρετικό πλασέ έγραψε το 1 – 0. Γκολ- φωτοτυπία και το 2 – 0 με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Μπάσιμο από δεξιά του Λέσση κάθετη του Γκίτση και η μπάλα στα δίχτυα.  Αναγκαστική αλλαγή Γκίτση με ελαφρύ τραυματισμό. 2 – 0 ήταν και το σκορ του Α΄ ημιχρόνου με τον Κρόνο να έχει τον απόλυτο έλεγχο να μην απειλείται και να αξιοποιεί τις ευκαιρίες.

Σαρωτικός ο Κρόνος στο Β΄ ημίχρονο είχε την υπεροχή και έχασε πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Τον χορό των χαμένων ευκαιριών άνοιξε ο Λέσσης στο 50΄που από θέση τετ α τετ δεν μπόρεσε να πετύχει χατ τρικ. Συνέχισε ο Σουλάνης στο 55΄. Δυο φορές ο Γραικός Τζ. στο 60΄και στο 72΄έχασε την ευκαιρία να χρηστεί σκόρερ. Χαμένη ευκαιρία και για τον Ίσερη Α. στο 70΄. Στη συνέχεια χρειάστηκε ο Ανδριώτης να δείξει την κλάση του πραγματοποιώντας εντυπωσιακή απόκρουση. Άτυχος ο Ανδριώτης που τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο ΚΥ Λευκίμμης, χωρίς κάτι σοβαρό. Στο 89΄οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το 2 – 1, αλλά δεν μπόρεσαν κάτι καλύτερο. Ο Σουλάνης στο 95΄αξιοποίησε την πάσα του Γραικού Τζ. και διαμόρφωσε το τελικό 3 – 1. Μια πανάξια νίκη για τον Κρόνο που ικανοποίησε τους φιλάθλους που παρακολούθησαν τον αγώνα

Την επόμενη αγωνιστική o Κρόνος αντιμετωπίζει τον Κεραυνό Αγ. Νικολάου στο γήπεδο του Πετριτή.

Διαιτησία: Βλάσσης – Γαρδικιώτης – Δημητράς

Παρατηρητής Γελέκας

ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ: (Νικομάνης Σπ.) Ανδριώτης,  Σουλάνης, Γράντος, Παπαδόπουλος, Καλούδης,  Λέσσης, Γκίτσης, Γεωργοπάλης, Δαφνής,  Γραικός Τζ., Ίσερης Α., Έπαιξαν και οι: Κουλούρης, Γιαννακόπουλος, Γραικός Τζ., Καββαδίας Ε., Χατζής.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΥΜΦΩΝ: Εκκρεμεί

 

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.