Print this page

Νίκη σωτηρίας του Κεραυνού Αγ. Νικολάου 2 – 1τον Κρόνο

April 02, 2023 337

 

Στο ντέρμπι του Νότου της Α΄ ΕΠΣΚ ο Κεραυνός καιγόταν για βαθμούς και πέτυχε νίκη που εξασφαλίζει την παραμονή του στην κατηγορία. Επικράτησε με 2 - 1 του Κρόνου -που αγωνίστηκε με κάποιες αλλαγές- πετυχαίνοντας μια ιστορική νίκη.

Οι παίκτες του Κώστα Καλούδη μπήκαν πολύ δυνατά και προηγήθηκαν με 2 – 0 στο πρώτο 8λεπτο!

Ο Σουλιμάν με σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 1 – 0 στο 2΄. Ο Γραικός Α. στο 8΄εκμεταλλεύτηκε λάθος αμυντικού του Κρόνου και από θέση τετ  α τετ με πλασέ διαμόρφωσε το 2 – 0 που ήταν και το σκορ του Α΄ημιχρόνου. Ο Κρόνος μετά το 2 – 0 είχε την υπεροχή και απείλησε την εστία του πολύ καλού Ρέβη που έκανε εξαιρετική  απόκρουση στο 23΄ σε σουτ του Κουλούρη Θ. Και πάλι ο Κουλούρης Θ. στο 30΄έστειλε την μπάλα σύριζα άουτ. Ο Καββαδίας στο 25΄για τον Κεραυνό έχασε πέναλτι. Ο Κρόνος δεν κατάφερε να πετύχει γκολ ούτε στο 40΄σε μια πολύ καλή ευκαιρία του Γραικού Ι. που νικήθηκε από τον Ρέβη.

Ο Κρόνος μείωσε στο 69΄με τακουνάκι του Γεωργοπάλη μετά από ασίστ του Ίσερη Ν. σε 2 – 1 που ήταν και το τελικό σκορ, ενώ απείλησε σε ακόμα δυο φάσεις.

Διαιτησία: Κάντας – Γραμμένος – Σταμάτης – Παρατηρητής Ρώωσης Ι.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: (Καλούδης Κ. ) Ρέβης, Γαστεράτος, Ρέβης Ν, Ρικάς, Καββαδίας, Καλούδης, Μαράι, Καλησπεράτης, Μηνάς Χρ, Σουλιμάν, Γραικός ‘Επαιξαν και οι: Δημουλής, Μηνάς Χ, Λέσσης

ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ: (Νικομάνης Σπ.) Καββαδίας Ε., Σουλα΄νης, Χατζής, Λυμπόπουλος, Καλούδης, Κουλούρης Θ., Παπαδόπουλος, Λέσσης, Καββαδίας Αρ., Ίσερης Α., Γραικός Ι. Έπαιξαν και οι: Τούρκος, Γεωργοπάλης, Ίσερης Ν., Γραικός Τζ.

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.