Print this page

Κρόνος: Με φωτοβολίδα Κυπτίου η ανατροπή στην πρεμιέρα

October 08, 2023 860

 

Με φωτοβολίδα του Κυπτίου στο 61΄ ο Κρόνος ανέτρεψε το σε βα΄ρος του 0 – 1 του Α΄ ημιχρόνου και επικράτησε με 2 – 1 επί του αξιόμαχου ΠΑΟ Σφακιανάκης το Σάββατο 7/10 στο γήπεδο Περιβολίου.

Πολλοί φίλαθλοι στην πρεμιέρα απόλαυσαν έναν αγώνα που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον τους μέχρι το 95΄όπου ο Ανδριώτης απόκρουσε  σε τετ α τετ χαρίζοντας τη νίκη στον Κρόνο.

Μέτριοι οι γηπεδούχοι – που είχαν σημαντικές απουσίες-  στο Α΄ ημίχρονο έμειναν πίσω στο σκορ, αφού οι φιλοξενούμενοι αξιοποίησαν αμυντικό λάθος και στο 31΄προηγήθηκαν με 1 – 0.

Πολύ δυνατά μπήκε ο Κρόνο στο Β΄ ημίχρονο και σε 11 λεπτά ανέτρεψε το σε βάρος του σκορ φτάνοντας στην πρώτη νίκη. Ο Γραικός Τζ. στο 50΄κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε ο Σουλάνης γράφοντα το 1 – 1. Φωτοβολίδα Κυπτίου στο 61΄περίπου 15 μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή και 2 – 1 το τελικό σκορ! Στη συνέχεια αποβλήθηκε ο προπονητής του Κρόνου Ντελής Γ. για διαμαρτυρία. Με δεύτερη κίτρινη κάρτα αποβλήθηκε και ο Ίσσερης Α. στο 79΄, αλλά ο Κρόνος μπόρεσε να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες και να σημειώσει την πρώτη του νίκη.

Διαιτησία: Γιούργας, Βασιλείου, Κυπριώτης – Παρατηρητής: Γελέκας

Οι συνθέσεις

ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ (Ντελής Γ.) Ανδριώτης, Σουλάνης, Γράντος, Καββαδίας Β., Γιαννακόπουλος, ίσσερης Α., Κυπτίου, Λέσσης Λ., Λέσσης Γερ., Γραικός Τζ., Αρμενιάκος. Έπαιξαν και οι: Γκίτσης, Καποδίστριας

ΠΑΟ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ: Εκκρεμεί

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Related items