Print this page

Βαριά ήττα για τον Κρόνο (0 - 6) από τον Όλυμπο

November 12, 2023 983

Μια από τις πιο βαριές εντός έδρας ήττες της ιστορίας του γνώρισε σήμερα ο Κρόνος για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣΚ στο Περιβόλι. Σε μια λίμνη λόγω της έντονης βροχόπτωσης που είχε σαν αποτέλεσμα και την ολιγόλεπτη διακοπή του αγώνα, ηττήθηκε από τον κακό του δαίμονα τον Όλυμπο με 0 - 6. Ο Κρόνος απογοήτευσε τους φίλους του με τη μέτρια εμφάνιση και δεν μπήκε ποτέ στο πνεύμα του αγώνα. Ο Όλυμπος που δείχνει ότι θα πρωταγωνιστήσει - βρίσκεται στη 2η θέση- ήταν σαρωτικός και προηγήθηκε στο Α΄ ημίχρονο με 0 - 4. Το τελικό 0 - 6 διαμορφώθηκε  , με χατ τρίκ ενός πρώην παίκτη του Κρόνου του Χριστόδουλου Γραμμένου και από ένα των Μακρή, Καραμάνου και Δημητριάδη.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ο Κρόνος απείλησε στο 7΄με τον Κυπτίου και με τον ίδιο παίκτη είχε μια καλή ευκαιρία στο Β΄ημίχρονο.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Διαιτησία: Φαλτάκας, Σακκάς, Κυπριώτης. Παρατηρητής: Ρώσσης

Οι συνθέσεις:

ΚΡΟΝΟΣ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ: (Ντελής Γ.) Ανδριώτης, Σουλάνης, Γράντος, Καλούδης, Γιαννακόπουλος, Γκίτσης, Λέσσης Γερ., Βρεκάι, Ίσσερης, Κυπτίου, Αρμενιάκος. Έπαιξαν και οι: Λέσσης Λ., Χατζής, Καποδίστριας.

ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΟΣ: (Πανδής): Γκερδούκης, Βλαστός, Κοσκινάς Λ., Κουτσάκης, Ζώτος, Καραμάνος, Ασπιώτης, Ψαρράς, Μακρης, Γραμμένος Π., Γραμμένος Χ. Έπαιξαν και οι:Σκολαρίκης, Μπαλός, Κοσκινάς Δ. Δημητριάδης, Φωτιάδης

 

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.