Print this page

Άνετη πρόκριση του Κρόνου στους “8” του Κυπέλλου ΕΠΣΚ

November 15, 2023 962

‘Ανετη πρόκριση πήρε σήμερα Τετάρτη (15/11) ο Κρόνος για τους “8” του Κυπέλλου ΕΠΣΚ νικώντας την ΑΕΦΠ εκτός έδρας με σκορ 3-1 .

Το σκορ άνοιξε με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή ο ΛέσσηςΛ. στο 9΄. Τα θεμέλια της πρόκρισης έβαλε στο 37΄ ο Κυπτίου μετά από σέντρα του Λέσση Γερ., γράφοντας το 0 – 2 από θέση τετ α τετ. Με τη λήξη του Α΄ ημιχρόνου στο 44΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κυπτίου ο  Λέσσης Λ. με κεφαλιά πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμορφώνοντας το 0-3.

Στο Β΄ ημίχρονο  και συγκεκριμένα στο 80΄ οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-3 με  πλασέ του Φωτεινού. Προηγουμένως στο 75΄ο Γκίτσης έχασε μια καλή ευκαιρία για να πετύχει γκολ.

Διαιτησία: Τόμπρος, Γραμμένος, Βλάσσης. Παρατηρητής:  Ρώσσης

Οι συνθέσεις:

Αθλητική Ένωση Φαιάκων Παλαιοκαστριτών ( Κορακιανίτης Α. –Αγάθος Θ.): Ασπρέας, Ντούρος, Αγάθος Θ., Φωτεινός, Καλούδης, Καλιακμάνης, Μποζίκης, Νόκα, Νάκος, Παγιάτης, Κοκόσης. Έπαιξαν και οι: Βλάχος, Αγάθος Λ., Τζώρας, Τσιλιμπάρης, Πανδής

ΑΠΣ Κρόνος Αργυράδων: (Ντελής Γ. ): Ανδριώτης, Λέσσης Γερ., Χατζής, Καλούδης, Αρμενιάκος, Γκίτσης, Κυπτίου, Ράντος, Σουλάνης, Ίσερης,  Λέσσης Λ. Έπαιξαν και οι: Καποδίστριας, Καββαδίας Ε.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Related items