Print this page

Έ «Χ» ασε ευκαιρίες νίκης ο Κρόνος 1 – 1 με Θιναλιακό

November 26, 2023 740

Μετά από τέσσερις σερί ήττες και με τον Καββαδίας Ι. στη θέση του προπονητή, ο Κρόνος αναδείχτηκε ισόπαλος 1 – 1 με τον Θιναλιακό το Σάββατο 25/11 στο γήπεδο Περιβολίου στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣΚ.

Αυτή ήταν και η πρώτη ισοπαλία για την ομάδα των Αργυράδων.

Ο Κρόνος είχε την υπεροχή σε όλο τον αγώνα και μεγάλες ευκαιρίες για να επιστρέψει στις νίκες. Μπήκε πολύ δυνατά και δημιούργησε στο πρώτο 15λεπτο σημαντικές ευκαιρίες, αλλά η κεφαλιά του Γκίτση μετά από σέντρα του Κυπτίου. Και πάλι πρωταγωνιστής ο Κυπτίου με κάθετη πάσα έβγαλε τετ α τετ τον Βρεκάι που νικήθηκε από τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων. Στο 31΄ο Θιναλιακός άνοιξε το σκορ με πλασέ του Κωστελέτου μετά από εκτέλεση κόρνερ.   Σχετικά γρήγορη η αντίδραση των γηπεδούχων. Στο 41΄ο Βρεκάι έγραψε το 1 – 1 αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα αξιοποιώντας την κάθετη πάσα του Λέσση Λ. Το ημίχρονο έκλεισε με τον Κυπτίου σε καλή θέση να μην προλαβαίνει να πλασάρει.

Στο Β΄ ημίχρονο ο Θιναλιακός έφτασε κοντά στο γκολ με τον Αγόρα στο 63΄, αλλά η μπάλα βρήκε το δοκάρι. Απείλησε και με σουτ των Χατζηδημητρίου και Αγόρα.

Τριπλή ευκαιρία για τον Κρόνο στο 68΄με τον Βρεκάι από θέση τετ α τετ να ισοφαρίζει τα … δοκάρια με τον ίδιο να έχει τη δυνατότητα να σκοράρει στην επαναφορά, αλλά και με τον Κυπτίου να στέλνει την μπάλα άουτ. Ο Κυπτίου απείλησε και στη συνέχεια με φάουλ, αλλά η μπάλα κόντραρε και στη συνέχεια αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα.

Ακόμα και στο 90΄ο Κρόνος είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη αλλά μετά από εκτέλεση κόρνερ , αλλά η κεφαλιά του Γκίτση αποκρούστηκε πάνω στην γραμμή από τον τερματοφύλακα.

Διαιτησία: Μαργαρίτης, Γκιόκας, Αγιώτατος. Παρατηρητής: Λέσσης

Οι συνθέσεις:

ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ: (Καββαδίας Ι.) Ανδριώτης, Σουλάνης, Γκίτσης, Καλούδης, Γράντος, Γιαννακόπουλος, Λέσσης Γερ., Λέσσης Λ., Ίσσερης Α., Κυπτίου, Βρεκάι. Έπαιξαν και οι: Καποδίστριας, Αρμενιάκος.

ΑΣ ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ: (Δένδιας Σ.) Σκάρπος, Γκόγκος, Αρμένης, Πολύζος, Νούτσης, Χατζηδημητρίου, Βλάχος, Αγόρας, Καρδακάρης, Κωστελέτος, Λεπενιώτης Έπαιξαν και οι: Φούκης, Κοντάλιπος Α.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.