Print this page

Νίκη – ανάσα για τον Κρόνο 2 – 0 την Ομόνοια

December 10, 2023 1163

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε σήμερα, Κυριακή 10/12 ο Κρόνος που επικράτησε με 2 – 0 της Ομόνοιας στο Δημοτικό γήπεδο Περιβολίου. Η πρώτη νίκη στον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος με προπονητή τον Κώστα Βλάσση. Μονόδρομος ήταν για τον Κρόνο η νίκη, η τρίτη συνολικά στο πρωτάθλημα και δεύτερη μετά τις 21 Οκτώβρη. Είχε την υπεροχή και τον έλεγχο σε όλο τον αγώνα και δίκαια έφτασε στη νίκη. Μετά από υπέροχο συνδυασμό Κυπτίου – Λέσση Λ. και εξαιρετική κάθετη πάσα του τελευταίου ο Βρεκάι το 1 – 0 στο 33΄. Λίγο πριν, στο 30΄ το σουτ του Γιαννακόπουλου στη συμβολή των δοκών, ενώ ο Βρεκάι είχε απειλήσει για μια ακόμα φορά την εστία των φιλοξενούμενων.

Στο Β΄ ημίχρονο συνέχισε ο Κρόνος να έχει την υπεροχή και είχε ευκαιρία με τον Βρεκάι, αλλά η κεφαλιά του ήταν εκτός εστίας. Στο 65΄ο Σουλάνης με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή κάρφωσε την μπάλα στο αριστερό γάμα του τερματοφύλακα της Ομόνοιας διαμορφώνοντας το 2 – 0 και εδραιώνοντας τη νίκη του Κρόνου. Δυνατό σουτ του Κυπτίου στο 70΄και πολύ καλή απόκρουση του τερματοφύλακα. Δυο φάσεις σημαντικές στο 75΄και στο 79΄είχε ο Κρόνος με τον Λέσση Λ. να μην μπορεί να σκοράρει.

Η Ομόνοια σε όλο τον αγώνα επιχείρησε να απειλήσει με μακριά σουτ, αλλά ο Ανδριώτης βρισκόταν σε ετοιμότητα.

Ο διαιτητής ανέχτηκε το σκληρό παιγνίδι των φιλοξενούμενων που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών παικτών του Κρόνου: Ίσσερη Α., Γιαννακόπουλου, Κουλούρη Β. Έτσι πολλαπλασιάζονται τα προβλήματα από απουσίες παικτών εν όψει του αγώνα της επόμενης αγωνιστικής με τις Μπενίτσες.

Διαιτησία: Βλάσσης, Σταμάτης, Μπαλός. Παρατηρητής:  Ρώσσης

Οι συνθέσεις:

ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ: (Βλάσσης Κ.) Ανδριώτης, Σουλάνης, Γράντος, Κουλούρης Β., Καλούδης, Γράντος, Γιαννακόπουλος, Λέσσης Γερ., Ίσσερης Α., Κυπτίου, Γραικός Τζ. Έπαιξαν και οι: Βρεκάι, Αρμενιάκος, Καποδίστριας,.

OMONOIA (Μάμαλος Κ.) Μαλαχάς, Γκόγκος, Κατσίχτης, Ταμπάκου, Σουρβίνος, Μέτης, Σότα, Τζελάι, Λόλης Γ., Λάμπουρας, Ντάνγκα. Έπαιξαν και οι: Καρύδας, Παππάς, Μέλλος.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Related items