Print this page

Βαθιά ανάσα για τον Κρόνο 3 – 0 τη Βολίδα με χατ τρικ του Ίσερη Α.

January 20, 2024 1035

 

Βαθιά ανάσα πήρε ο Κρόνος σημειώνοντας σήμερα, Σάββατο 20/1 στο γήπεδο Περιβολίου την 4η νίκη σε 12 αγώνες με χατ τρίκ στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣΚ. Μια δίκαιη νίκη, αφού ο Κρόνος είχε την υπεροχή σε όλο τον αγώνα.

Μπήκε φουριόζος και μόλις στο1΄μετά από πάσα του Γραικού ο Βλάσσης Δ. από θέση τετ α τετ σήμάδεψε τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων. Ο Κρόνος απείλησε με σουτ του Λέσση Λ. και Ίσερη Α. , ενώ στο 44΄ο Ανδριώτης πρόλαβε μια εξαιρετική κάθετη πάσα σε επίθεση της Βολίδας. Το Α΄ ημίχρονο έληξε 0 – 0.

Πολύ γρήγορα στο Β΄ ημίχρονο, μόλις στο 48΄ο Άντζο Ίσερης πήρε το … όπλο του. Αξιοποίησε κάθετη πάσα του Γιαννακόπουλου και με πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1 – 0. Στη συνέχεια Βλάσσης Δ., Γραικός και Γκίτσης έχασαν ευκαιρίες για να εδραιώσουν τη νίκη του Κρόνου. Αυτό πέτυχε ο Άντζο Ίσερης στο 77΄, όταν με σουτ μέσα από την περιοχή μετά από πάσα του Βλάσση Δ. σημείωσε το 2 – 0. Στο 90+1’ μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Μελισουργός διαμορφώνοντας το τελικό 3 – 0.

Διαιτησία: Δράμπαλος, Αγιώτατος, Γκιόκας. Παρατηρητής: Λέσσης

Συνθέσεις:

Κρόνος Αργυράδων (Βλάσσης Κ.) Ανδριώτης, Μελισσουργός, Γράντος, Γιαννακόπουλος, Καλούδης, Τσακουρίδης, Λέσσης Λ., Λέσσης Γ Ίσερης, Γραικός, ΒλάσσηςΔ.  Έπαιξαν και οι:., Γκίτσης Αρμενιάκος, Σουλάνης,

ΑΣ Βολίς: Εκκρεμεί

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.