Print this page

Όλυμπος – Κρόνος 2 - 1

February 24, 2024 868

Στο γήπεδο του Ολύμπου σήμερα, Σάββατο 24/2 η γηπεδούχος ομάδα επικράτησε με δυσκολία του αξιόμαχου Κρόνου με 2 – 1 σε έναν ενδιαφέροντα αγώνα, όπου ο δυνατός αέρας, κυρίως, στο Β΄ ημίχρονο δεν βοήθησε να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο.

Ο Κρόνος που είχε ευνοϊκό τον αέρα μπήκε δυνατά και απείλησε στα πρώτα λεπτά τους γηπεδούχους με τον Γραικό και τον Μίαρη. Γρήγορά, όμως, ο Όλυμπος κατάφερε να προηγηθεί με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου.

Ο Ψαρράς κέρδισε πέναλτι και ο Γραμμένος Π. το εκτέλεσε εύστοχα γράφοντας το 1 – 0. Ο Κρόνος πριν περάσει ένα 15λεπτο και συγκεκριμένα στο 23΄ έφτασε στην ισοφάριση. Ατομική προσπάθεια του Γραικού που με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1 – 1 που ήταν και το σκορ του Α΄ ημιχρόνου. Ο Κρόνος είχε μια ακόμη ευκαιρία με τον Λέσση Λ.

Στο Β΄ ημίχρονο ο Όλυμπος και με τη βοήθεια του ανέμου είχε την υπεροχή και με τον Ψαρρά στο 65’ πέτυχε το 2 – 1. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η αποβολή του Σκολαρίκη στο 76΄με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι γηπεδούχοι απείλησαν σε δυο φάσεις ακόμα με Δημητριάδη και Ψαρρά.

Διαιτησία: Γιούργας, Σατκλίφ, Καλυβιώτης.  Παρατηρητής: Λάτσας.

ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΟΣ: (Πανδής): Ρίζος, Κουρτελέσης, Σκολαρίκης, Καραμάνος, Βλαστός, Ασπιώτης, Ψαρράς, Γραμμένος Π.,  Γραμμένος Χ., Μακρής, Καρβούνης. Έπαιξαν και οι: Κοσκινάς Λ., Δημητριάδης

ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ: (Βλάσσης Κ.) Καββαδίας Ε., Μελισσουργός, Γράντος, Γιαννακόπουλος, Καλούδης, Τσακουρίδης, Λέσσης Γερ., Μίαρης, Σουλάνης, Ίσσερης Α., Γραικός. Έπαιξαν και οι: Κουλούρης Θ., Γκίτσης, Αρμενιάκος, Λέσσης Λ.

 

ΦΩΤΟ φίλου Κ.Λ. από το FACEBOOK

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.