Print this page

Με δυο χαμένα πέναλτι – Κρόνος – ΑΟ Κέρκυρα 0 – 1

March 03, 2024 1096

Μια ακόμη  ήττα γνώρισε σήμερα (Κυριακή 3 Μάρτη) στο γήπεδο του Περιβολίου ο Κρόνος παρά την καλή απόδοση που είχε απέναντι στον αξιόμαχο ΑΟ Κέρκυρα. Χάνοντας δυο πέναλτι ηττήθηκε από τον ΑΟ Κέρκυρα με 0 – 1.

Το γκολ της νίκης για το συγκρότημα του Γ. Χονδρογιάννη ο Τσαδήλας στο 32΄. Δέκα λεπτά νωρίτερα ο Σουλάνης δεν μπόρεσε να ευστοχήσει σε πέναλτι που κέρδισε ο Γραικός, αφού έστειλε την μπάλα άουτ. Ο Κρόνος είχε την υπεροχή και έχασε ευκαιρίες με Ίσσερη Α. και Γραικό. Είχαν, όμως, και οι φιλοξενούμενοι δυο καλές φάσεις για να πετύχουν γκολ. Έτσι παρέμεινε το 0 – 1 που ήταν το σκορ του Α΄ ημιχρόνου.

Στο Β΄ ημίχρονο η πιο καθοριστική φάση για την εξέλιξη του αγώνα ήταν η εκτέλεση πέναλτι του Λέσση Λ. που κέρδισε και πάλι ο Γραικός. Ο Πισσάνης απέκρουσε διαφυλάσσοντας το 0 – 1 που ήταν και το τελικό σκορ. Ο Πισσάνης ήταν αυτός που απέκρουσε σε μια ακόμα ευκαιρία τυ Κρόνο με τον Ίσσερη. Καλή ευκαιρία είχε ο Κρόνος και με τον Μίαρη που τον πρόλαβε τελευταία στιγμή ο αμυντικός παραχωρώντας κόρνερ. Στο 85΄ο Κρόνος έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γραικού με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτησία: Γιούργας, Αγιώτατος, Κυπριώτης. Παρατηρητής: Λέσσης

Οι συνθέσεις:

ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ: (Βλάσσης Κ.) Ανδριώτης, Σουλάνης, Γράντος, Καλούδης, Γιαννακόπουλος, Τσακουρίδης, Μελισσουργός, Λέσσης Γερ., Γραικός, Ίσσερης Α., Αρμενιάκος. Έπαιξαν και οι: Μίαρης, Λέσσης Λ., Βλάσσης Δ.

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ: (Χονδρογιάννης Ι.) Πισσιάνης, Βλάχος, Κάσης, Θεόδοτος, Τσουκαλάς, Μπουρδούβαλης, Μπαμιόγλου, Καρύδης, Τσαδήλας, Παϊπέτης, Κουλούρης Γ.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.