Print this page

Τρίτη σερί νίκη ο Κρόνος 3 – 2 τις Μπενίτσες

April 08, 2024 954

 

Την τρίτη σερί νίκη πέτυχε ο Κρόνος το Σάββατο στο γήπεδο του Περιβολίου στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣΚ. Επικράτησε με σκορ 3-2 επί του ΑΠΣ Μπενιτσών, σε μία αναμέτρηση που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι το τέλος.

Ο Κρόνος μπήκε δυνατά στον αγώνα και στο 10’ είχε μια καλή ευκαιρία με τον Γραικό που από θέση τετ α τετ έστειλε την μπάλα άουτ. Ο ίδιος παίκτης έδειξε τις εκτελεστικές του ικανότητες στο 24΄εκμεταλλευόμενος την πάσα του Αρμενιάκου και με πλασέ έγραψε το 1 – 0. Το 1 - 0 ήταν και το σκορ του α΄ ημιχρόνου . Στο β΄ ημίχρονο  ο αξιόμαχος  ΑΠΣ Μπενιτσών που βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας κατάφερε μέσα σε τρία λεπτά με  δύο γκολ του Μπράτου να προηγηθεί με 2 – 1.  Στο 53΄ο Μπράτος με πέναλτι ισοφάρισε και στο 55΄διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα γρα΄φοντας το 1 – 2.

Οι γηπεδούχοι στο 58΄έχασαν τριπλή ευκαιρία, όταν σε σουτ του Αρμενιάκου η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά σε δυο προσπάθειες ο Λέσσης Λ. δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει. Το πέτυχε, όμως το 2 – 2 ο «Γαμπρός», Βλάσσης στο 69΄. Το τελικό 3 – 2 διαμορφώθηκε τρία λεπτα΄αργότερα στο 72΄με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Λέσση Λ., αλλά η μπαλα βρήκε και στον Γιαννακόπουλο. Ο Γραικός στο 85΄σε σέντρα του Χατζή έστειλε την μπάλα άουτ.

Διαιτησία: Δράμπαλος, Βλάσσης, Σερίφης

Κρόνος Αργυράδων (Βλάσσης Κ.) Ανδριώτης, Σουλάνης, Γράντος, Γιαννακόπουλος, Μελισσουργός, Ίσερης, Λέσσης Λ., Λέσσης Γ., Μίαρης, Αρμενιάκος, Γραικός. Έπαιξαν και οι: Βλάσσης, Χατζής

 ΑΠΣ Μπενιτσών (Κονισπολιάτης Μ.) Σίμος, Κατσιάφας, Κατσαμώρας, Τόμπρος, Πετρόγιαννης, Πάγκαλης, Πουλημένος, Ζωχιός, Ψαράς, Κάρρας, Μπράτος. Έπαιξαν και οι: Σεϊντιράι, Γκόγκος

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.