• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Άνετη νίκη - πρόκριση του Κρόνου 3 – 0 τον Αχιλλέα Νυμφών

September 29, 2024 128

 Ιδανικό ξεκίνημα της ποδοσφαιρικής περιόδου για τον Κρόνο που νίκησε με 3 – 0 τον Αχιλλέα Νυμφών , σήμερα Σάββατο 28/9, στο πλαίσιο του κυπέλλου της ΕΠΣ Κέρκυρας και προκρίθηκε για την επόμενη φάση.

Ο Κρόνος μπήκε πολύ δυνατά και κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το 75΄που υπήρχε αριθμητική ισορροπία. Η εικόνα άλλαξε στο τελευταίο τέταρτο μετά την αποβολή του Βλάσση, σκόρερ των δυο τερμάτων και τον τραυματισμό του Λέσση Λ. που δεν ήταν δυνατό να αντικατασταθεί.

Η σωστή τακτική και η σοβαρότητα που έδειξαν οι γηπεδούχοι ήταν το κλειδί της νίκης.

Μόλις στο 3΄ο Γραικός έχασε καλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ.  Στο 11΄την εξαιρετική ασίστ του Καταβάτη αξιοποίησε ο Γκίτσης σημειώνοντας το πρώτο γκολ του Κρόνου στη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο και γράφοντας το 1 – 0

Απίστευτης ομορφιάς το δεύτερο γκολ του Κρόνου στο 30΄που πέτυχε ο Βλάσσης με τακουνάκι μετά από ασίστ του Ίσερη Α. που μπήκε στην περιοχή ντριπλάροντας τρεις παίκτες. Το 2 – 0 ήταν και το σκορ του Α΄ ημιχρόνου.

Και πάλι ο Βλάσσης πέτυχε γκολ με πλασέ μέσα από την περιοχή διαμορφώνοντας  το 3 – 0στο 53΄. Προηγήθηκε εκτέλεση φάουλ του Γκίτση και κεφαλιά πάσα του Καταβάτη.

Ο Ανδριώτης φύλακας – άγγελος της εστίας του Κρόνου που έκανε εντυπωσιακές αποκρούσεις, ειδικότερα σε δυο φάσεις στο τελευταίο πεντάλεπτο του Α΄ημιχρόνου.  Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες, όπως και ο Κρόνος, με κορυφαία την εκτέλεση φάουλ του Τσενεμπή στο 76΄που η μπάλα πήγε στο δοκάρι.

Σο 75΄αποβλήθηκε ο Βλάσσης με 2η κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο παιχνίδι από τον διαιτητή Κώστας Γιούργα

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ ( Καλούδης Κ.): Ανδριώτης, Μελισσουργός, Μίντζα, Γιαννακόπουλος, Γκίτσης, Μηνάς, Καταβάτης, Σουλάνης, Βλάσσης, Ίσερης Α., Γραικός Α. . Έπαιξαν και οι: Λέσσης Λ., Μίαρης

ΑΧΙΛΛΕΑΣ  ΝΥΜΦΩΝ (Σιδερόπουλος Σ.): Ρίζος, Ψαρράς, Τσενεμπής, Μπάνος Κ., Κοντάλιπος Α., Μωραΐτης, Ξανθός, Τζώρας, Κοντάλιπος Στ., Λάτσι, Τσιαούσης Έπαιξαν και οι: Μπάνος Δ. , Σακκάς, Φαρμάκης, Παουλίνι, Σουρδής

Δηλώσεις Κώστα Καλούδη (προπονητής ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ): «Σήμερα η ομάδα έκανε ένα καλό ξεκίνημα σε μια δύσκολη λόγω τουρισμού περίοδο, όπου όλες οι ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα. Είμαι ικανοποιημένος από την αγωνιστικότητα και κυρίως τη σοβαρότητα των ποδοσφαιριστών μου. Στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε έτοιμοι για την επόμενη εβδομάδα στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος».

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« September 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search