Print this page

3Χ3: Θρίαμβος ΑΕΛ – Νίκες εκτός για ΟΦΑΜ & ΑΟ Κασσιόπη – ΠΣ Κέρκυρα

April 18, 2021 772

 

Κυριακή με μεγάλες νίκες για τις ομάδες της Κέρκυρας  που αγωνίζονται στον 5ο όμιλο της Γ’ εθνικής. Η ΑΕΛ πέτυχε μεγάλο θρίαμβο επί της Αναγέννησης Άρτας με 3-0, ενώ ο ΟΦΑΜ  σημείωσε σπουδαία νίκη με 1-0 στο Μεσολόγγι και ο ΑΟ Κασσιόπη – ΠΣ Κέρκυρα δεύτερη συνεχόμενη νίκη με 4-2 τον ΠΑΣ Θύελλα  εκτός. ΟΦΑΜ (με ματς λιγότερο) και ΑΕΛ ισοβαθμούν στην τρίτη θέση με δέκα βαθμούς, τρεις μακριά από την κορυφή, ενώ, η ομάδα του Χριστοφοράκη ανέβηκε στην 8η θέση με έξι βαθμούς.

Θρίμαβος της ΑΕ Λευκίμμης 3-0 την Αναγέννηση Άρτας

Η ΑΕΛ μόλις στο 2΄ πέτυχε το 1 – 0  με κεφαλιά του Γαστεράτου. Στην αρχή του Β΄ ημιχρόνου (48΄) ο Λούβρος πλάσαρε τον τερματοφύλακα της Αναγέννησης εδραιώνοντας τη νίκη των γηπεδούχων.  Στο 59΄ο Θεοδωράκης με κεραυνό  έξω από την περιοχή έγραψε το τελικό 3 – 0.

Διαιτητής ο Δημήτρης Χατζηπαναγιώτου με βοηθούς τους Δημήτρη Μπόσια και Σωτήρη Πάνο, όλοι τους από την ΕΠΣ Ηπείρου.

Οι συνθέσεις:

ΑΕ Λευκίμμης (Κορομπόκης): Γκάκος (36′ Πλασκασοβίτης), Μουζακίτης (36′ Λούβρος / 89′ Βασιλάκης), Πουλημένος, Ματσοβίλα, Αγκουστίν, Θεοδωράκης (67′ Πανταζής), Τουρσίδης, Γρηγοριάδης, Κιπτίου (89′ Κουλούρης), Τσεβανέδης, Γαστεράτος

Αναγέννηση Άρτας (Νταλάκας): Μήτσιος, Μούστο (79′ Γρηγορίου), Παπαρούνης, Σχισμένος, Μπόκος, Γούλας, Κραμπής, Μπαλαδήμας (54′ Αρτέμης), Φελέκης (46′ Μαργώνης), Νάστος (79′ Χίσο), Κολιός (54′ Σιλιόγκας)

Μεγάλη νίκη ΟΦΑΜ στο Μεσολόγγι

Ο ΟΦΑΜ καλπάζει αήττητος και πέτυχε μεγάλη νίκη στο Μεσολόγγι για την 5η αγωνιστική του 5ου ομίλου Γ΄ Εθνικής, ενώ έχει και παράπονα από τη διαιτησία για δυο ακυρωθέντα γκολ. και περισσότερο για το πρώτο.  Το γκολ της νίκης πέτυχε στο 68΄ο Γ. Γραικός με προβολή μετά από εκτέλεση φάουλ από πλάγια.

Διαιτητής: ΣΤΑΥΡΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

Βοηθοί: ΧΛΕΜΠΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ- ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

ΟΦΑΜ(Σιδερόπουλος): ΣΚΑΡΠΟΣ Η.,ΓΡΑΙΚΟΣ Κ., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΑΜΠΑΚΟΥ, ΚΑΤΕΛΟΥΖΟΣ, ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ Σ,ΒΛΑΧΟΣ, ΓΩΝΙΑΔΗΣ Γ., ΓΡΑΙΚΟΣ Ι., ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ Ν., ΑΜΠΑΤΖΙΔΗΣ Κ. Έπαιξαν και οι: ΣΚΟΛΑΡΙΚΗΣ ΣΠ.,ΚΑΖΙΑΝΗΣ,ΛΟΥΛΕΣ,ΣΟΥΚΕΡΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΙΚΟΣ Γ.

Δεύτερη σερί νίκη ο ΑΟ Κασσιόπη – ΠΣ Κέρκυρα

Στο Μοναστηράκι ο ΑΟ Κασσιόπη- ΠΣ Κέρκυρα  πέτυχε τη δεύτερη σερί νίκη. Αυτή τη φορά επικράτησε με 4 – 2  επί της τοπικής Θύελλας. Στο 6΄ο  Βίλα το 0 - 1 και στο 15΄ διαμορφώθηκε το 1 – 1  από τον Καβαλλάρη.  Στο 24΄ ο  Σταυρέ το 1 – 2 και ο  ίδιος παίκτης στο 68΄το 1 - 3. Οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίχτες με τον Πρέντζα να αντικρίζει την κόκκινη (δεύτερη κίτρινη) κάρτα, λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Η Θύελλα μείωσε σε 2-3 και  ο Μπραχιματάϊ στις καθυστερήσεις του αγώνα το τελικό 2-4 επισφραγίζοντας τη νίκη της Κέρκυρας.

ΠΑΣ ΘΥΕΛΛΑ 2015(Στασινός): ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ, ΤΖΑΜΑΛΗΣ, ΒΑΣΙΛΑΣ, ΚΟΚΩΝΗΣ Ε., ΠΡΕΝΤΖΑΣ, ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ, ΤΣΙΟΥΝΗΣ ΑΠ., ΚΑΤΑΓΗΣ, ΜΠΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΑΒΑΛΛΑΡΗΣ, ΚΟΚΩΝΗΣ ΣΠ.

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΚΟΚΩΝΗΣ Κ.,Μ ΚΟΥΤΡΟΥΛΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΖΕΛΟΣ, ΓΚΟΛΙΑΣ, ΤΣΙΟΥΝΗΣ Π., ΚΤΕΝΑΣ, ΜΑΚΡΗΣ,

ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗΣ(Χριστοφοράκης): RANXHA

 ΑΟ Κασσιόπη – ΠΣ Κέρκυρα (Χριστοφοράκης): Ράνχα, Λαζάρου, Γκόγκος, Κάουε, Αυλωνίτης, Ντίας, Τσιάβος, Βίλα, Πλατέλας, Μπουντάνι, Σταυρέ. Έπαιξαν κι οι: Ζώτος, Μπραχιματάϊ, Αλιμερκάϊ, Πανάγου.

Γ εθνική (5ος όμιλος)
5η αγωνιστική
Θύελλα Κατσικάς-ΠΑΣ Πρέβεζα 0-0
ΑΕ Μεσολογγίου-ΟΦΑΜ 0-1
ΑΕ Λευκίμμης-Αναγέννηση Άρτας 3-0
ΠΑΣ Θύελλα-ΑΟΚ Κέρκυρα 2-4
Αχέρων Καναλακίου-Κτηνοτροφικός Αστέρας 3-1
Αμβρακικός Λουτρού-Παναγρινιακός 0-0
Τηλυκράτης-Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας 1-0

Βαθμολογία
1.Αχέρων Καναλακίου 13
2.Τηλυκράτης 12
3.ΟΦΑΜ 10 (4αγ.)
4.ΑΕ Λευκίμμης 10
5.Κτηνοτροφικός Αστέρας 9
6.Παναγρινιακός 8
7.Αναγέννηση Άρτας 7
8.ΑΟΚ Κέρκυρα 6
9.Αμβρακικός Λουτρού 4
10.ΠΑΣ Θύελλα 3
11.ΠΑΣ Πρέβεζα 3
12.Μ. Αλέξανδρος 2 (4 αγ.)
13.ΑΕ Μεσολογγίου 1 (4αγ.)
14.Θύελλα Κατσικάς 1 (3αγ.)

Επόμενη αγωνιστική
Αχέρων Καναλακίου-Θύελλα Κατσικάς
ΠΑΣ Πρέβεζα-Μεσολόγγι
Κτηνοτροφικός Αστέρας-Αμβρακικός Λουτρού
ΟΦΑΜ-ΑΕ Λευκίμμης
Παναγρινιακός-ΠΑΣ Θύελλα
Αναγέννηση Άρτας-Τηλυκράτης
ΑΟ Κασσιόπη – ΠΣ Κέρκυρα  -Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.