Print this page

Διευθυντής του 56ου Γυμνασίου Αθήνας: «Είσαι τεμπέλα» - «δεν πας να πλύνεις κανένα πιάτο»! - Η καταγγελία από τη Γενική Συνέλευση των εκπαιδευτικών

January 20, 2023 916

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, απευθυνόμενος σε συνάδελφο εκλεγμένο μέλος του ΔΣ της ΟΛΜΕ, είπε ότι «τον έδιωξε κλωτσηδόν από το σχολείο του» και απείλησε να το ξανακάνει. Απευθυνόμενος σε συναδέλφισσα, τη χαρακτήρισε τεμπέλα ενώ σε έτερη συναδέλφισσα είπε «δεν πας να πλύνεις κανένα πιάτο».

 

ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ Β’ ΕΛΜΕ ΑΘΗΝΑΣ (17/1/2023)

H Γενική Συνέλευση της Β’ ΕΛΜΕ Αθήνας καταγγέλλει την απαράδεκτη συμπεριφορά του Επαμεινώνδα Νικολόπουλου, διευθυντή του 56ου Γυμνασίου Αθήνας και υποψηφίου της ΔΑΚΕ, ο οποίος προχώρησε κατά την ομιλία του σε σειρά αδιανόητων θέσεων και χαρακτηρισμών ενάντια σε συναδέλφους και συναδέλφισσες, προσβάλλοντας βάναυσα την αξιοπρέπειά τους αλλά και το κοινό αίσθημα της συνέλευσης.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, απευθυνόμενος σε συνάδελφο εκλεγμένο μέλος του ΔΣ της ΟΛΜΕ, είπε ότι «τον έδιωξε κλωτσηδόν από το σχολείο του» και απείλησε να το ξανακάνει. Απευθυνόμενος σε συναδέλφισσα, τη χαρακτήρισε τεμπέλα ενώ σε έτερη συναδέλφισσα είπε «δεν πας να πλύνεις κανένα πιάτο».

Καταδικάζουμε τη συμπεριφορά του και απαιτούμε να κινηθούν οι διαδικασίες για τη διαγραφή του από τη Β’ ΕΛΜΕ Αθήνας, όπως προβλέπει το καταστατικό.

 

 

 

Η Γενική Συνέλευση της Β’ ΕΛΜΕ Αθήνας

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.