• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Τρεις μαθητές τραυματίστηκαν από πτώση σοβάδων σε δημοτικό σχολείο!

September 15, 2023 1179

Τρεις μαθητές  τραυματίστηκαν, ευτυχώς όχι σοβαρά, από την πτώση σοβάδων από οροφή του 149ου Δημοτικού Σχολείου Αθήνας στα Πετράλωνα.

Την ώρα που η ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ υπόσχεται διαδραστικούς πίνακες και οραματίζεται το ψηφιακό σχολείο μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς αντιμετωπίζουν την γκρίζα πραγματικότητα των επικίνδυνων σχολικών κτιρίων και των δραματικών ελλείψεων σε υλικοτεχνική υποδομή.

Τρεις μαθητές  τραυματίστηκαν, ευτυχώς όχι σοβαρά, από την πτώση σοβάδων από οροφή του 149ου Δημοτικού Σχολείου Αθήνας στα Πετράλωνα, μόλις λίγες μέρες μετά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής, σε ώρα λειτουργίας του σχολείου, στο δεύτερο διάλειμμα.

Από τη διεύθυνση του σχολείου πήραν τηλέφωνο τους γονείς να παραλάβουν τα παιδιά τους, τα οποία είναι σε κατάσταση σοκ.

Αξίζει να σημειωθεί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του 902.gr,  ότι η άσχημη κτιριακή κατάσταση του σχολείου είναι γνωστή εδώ και καιρό. Το σχολείο είχε αποφασιστεί εδώ και δεκαετίες να μεταστεγαστεί σε νέο κτίριο, σε οικόπεδο (Πειραιώς και Αλώπης) για το οποίο υπήρχε απόφαση απαλλοτρίωσής του από το 2002. Ωστόσο μετά την προσφυγή κληρονόμων ενάντια στην απαλλοτρίωση και μετά από από αλλεπάλληλες δίκες και διάφορες κωλυσιεργίες όλων των δημοτικών αρχών, η υπόθεση τελεσιδίκησε το καλοκαίρι του 2018 υπέρ κληρονόμων.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« September 2023 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search