• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Μαθητής είχε κινητό, απείλησε καθηγήτρια πως «θα της σπάσει τα μούτρα» - Σύλληψη μαθητή και γονιού

September 26, 2024 443

Την ώρα που ο Μητσοιτάκης και η κυβέρνησή του κοιτούν το κινητό με λαϊκίστικες συμφωνίες με τους μαθητές για να παραμείνει στην τσάντα και κλείνουν τα μάτια στα κενά, τις καταργήσεις σχολείων και τμημάτων ισοπεδώνοντας το δημόσιο σχολείο, συμβαίνουν κωμικοτραγικά γεγονότα. 

Η καθηγήτρια έκανε παρατήρηση σε 14χρονο μαθητή και τον πήγε στο γραφείο της διευθύντριας - Ο μαθητής της β΄ γυμνασίου την απείλησε και έσπασε αντικείμενο που βρήκε μπροστά του - Ο πατέρας συνελήφθη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου,

Στη σύλληψη ενός ανηλίκου και του πατέρα του, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές το μεσημέρι της Πέμπτης μετά από επεισόδιο που σημειώθηκε την Τετάρτη σε σχολείο στην περιοχή του Αλίμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες  όλα ξεκίνησαν όταν η καθηγήτρια έκανε παρατήρηση στον μαθητή για τη χρήση κινητού, πηγαίνοντάς τον στη διευθύντρια του σχολείου. Ο 14χρονος μαθητής της Β' γυμνασίου απάντησε «θα σου σπάσω τα μούτρα» και φεύγοντας από το γραφείο της διευθύντριας  έσπασε ένα αντικείμενο που βρήκε στον χώρο.
 
Στην συνέχεια υπεβλήθη μήνυση, με αποτέλεσμα ο ανήλικος μαθητής του γυμνασίου και ο πατέρας του να συλληφθούν για απειλή, φθορά και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, αντίστοιχα. Ο εισαγγελέας διέταξε να ακολουθηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« September 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search