• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Αιμόφυρτος διευθυντής σχολείου από επίθεση μαθητή

September 27, 2024 221

Όταν η βία επελαύνει σε όλη την κοινωνία, τότε η κατάσταση γίνεται επικίνδυνη και στα σχολεία. Οι περιπτώσεις που εκπαιδευτικοί δέχονται κάθε είδους επιθέσεις πληθαίνουν. Επίθεση από μαθητή δέχτηκε το πρωί της Παρασκευής, διευθυντής σχολείου στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Το περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το πρωί, με τον Διευθυντή να δέχεται επίθεση την ώρα που βγήκε από το αυτοκίνητό του, κατευθυνόμενος προς το σχολείο, σύμφωνα με το cretalive.

Όπως είπε ο ίδιος στην ιστοσελίδα, ο μαθητής τον περίμενε και άρχισε να του ζητάει εξηγήσεις για το γεγονός ότι οι γονείς του ενημερώθηκαν ότι βρισκόταν στην ομάδα των καταληψιών, που χθες είχαν κλείσει το σχολείο.

Σύμφωνα με τον διευθυντή που δέχτηκε την επίθεση, από το χτύπημα που δέχτηκε έπεσε αιμόφυρτος στο πεζοδρόμιο, ενώ κλήθηκε το ΕΚΑΒ που μετέφερε τον εκπαιδευτικό στο Βενιζέλειο νοσοκομείο. Γονέας που εκείνη την ώρα πήγαινε το παιδί του στο σχολείο, βρέθηκε μπροστά στο περιστατικό και μπήκε στη μέση, απομακρύνοντας τον μαθητή και γλιτώνοντας τα χειρότερα.

Ο νεαρός αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές, ωστόσο δεν απαντάει ούτε στα τηλεφωνήματα του πατέρα του που επιθυμεί να τον καλέσει για να συζητήσουν. Ο πατέρας συνελήφθη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Εμείς να προσθέσουμε ότι τα σύγχρονα προβλήματα όπως η κρίση αξιών, η κρίση της οικογένειας, η ανεργία και η περιθωριοποίηση, ο ρατσισμός και οι διακρίσεις κλπ, έχουν προκαλέσει μια διάχυτη επιθετικότητα και στους εφήβους. Πολύ περισσότερο που η εκπαιδευτική πολιτική αποσαθρώνει το δημόσιο σχολείο. Όσο κυβέρνηση και ΥΠΑΙΘ θα στρουθοκαμηλίζουν και ακόμα χειρότερα θα ασκούν πολιτικές παραπέρα φτωχοποίησης των εργαζομένων και αποδόμησης της δημόσιας εκπαίδευσης τόσο τα φαινόμενα κοινωνικής και ενδοσχολικής βίας θα οξύνονται!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« September 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search