• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Σέντρα για το κύπελλο της ΕΠΣΚ 25 – 26/9 - για την Α1 ΕΠΣΚ 2-3/10 – Α΄16-17/10 - Πώς θα διεξαχθούν τα πρωταθλήματα και το κύπελλο

September 06, 2021 613

 

Η Εκτελεστική Γραμματεία της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας συνεδρίασε την Πέμπτη 2.9.2021 και μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεων συμμετοχής του Πρωταθλήματος και Κυπέλλου αποφάσισε τα εξής:

ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Χωρίς play off και play out – Υποβιβάζονται τρεις (-1)

  1. Δήλωσαν συμμετοχή τα κάτωθι 13 σωματεία: ΑΟ ΠΑΞΟΙ, ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ, ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ, ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ, ΑΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΥΛΙΩΤΩΝ, ΑΟ ΚΑΒΟΣ, ΑΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΥΜΦΩΝ, ΑΠΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ, ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΙΑΠΑΔΩΝ, ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΟΣ, Α.Ε ΚΑΝΑΛΙΩΝ
  2. Το σωματείο Αστέρας Μωραϊτίκων ανέρχεται στην Α1 κατηγορία
  3. Το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας θα διεξαχθεί σε έναν όμιλο των 14 ομάδων.
  4. Δε θα διεξαχθούν play off και play out μετά τη λήξη της κανονικής διάρκειας των αγώνων.

5.Το σωματείο που θα καταλάβει την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα θα λάβει μέρος στους αγώνες για την άνοδο του στην Γ Εθνική κατηγορία. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ανώτερη θέση καταλαμβάνει η ομάδα που πήρε ψηλότερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος. Στην περίπτωση που η θέση ήταν η ίδια ισχύει το άρθρο 20 του Κ.Α.Π και θα γίνονται αγώνες κατάταξης.

  1. Τα σωματεία που θα καταλάβουν τις θέσεις 12η, 13η και 14η υποβιβάζονται στην Α΄ κατηγορία.
  2. Σε περίπτωση ανόδου του πρωταθλητή στην Γ΄ Εθνική κατηγορίας θα υποβιβαστεί μια ομάδα λιγότερη από το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας.
  3. Σε περίπτωση που υποβιβαστούν σωματεία από τη Γ’ εθνική κατηγορία αντίστοιχα θα υποβιβάζονται σωματεία από την Α1 κατηγορία. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ανώτερη θέση καταλαμβάνει η ομάδα που πήρε ψηλότερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος. Στην περίπτωση που η θέση ήταν η ίδια ισχύει το άρθρο 20 του Κ.Α.Π και θα γίνονται αγώνες κατάταξης.

9.Η έναρξη των αγώνων ορίζεται για το Σαββατοκύριακο 2-3 Οκτωβρίου 2021.

 

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΕ ΔΥΟ ΟΜΙΛΟΥΣ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡΑΖ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ ΣΤΗ 2Η ΘΕΣΗ

1.Δήλωσαν συμμετοχή 24 σωματεία:

ΝΕΟΣ 2017, ΠΑΣ ΔΙΑΣ ΚΑΣΣΙΩΠΗΣ, ΑΟ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΔΡΑΓΩΤΙΝΩΝ, ΑΕ ΦΑΙΑΚΩΝ, ΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΡΟΥΛΑΔΩΝ, ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ, ΑΟ ΟΜΟΝΟΙΑ, ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΙΤΑΛΑΔΩΝ, ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ, ΑΠΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓ ΔΕΚΑ, ΑΠΣ ΘΥΕΛΛΑ, ΠΑΟ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ, ΑΕ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΑΠΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΦΡΑΣ, ΑΕ ΚΑΝΟΝΙΟΥ, ΑΟ ΚΟΝΤΟΚΑΛΙ, ΑΟ ΣΥΝΑΡΑΔΩΝ, ΑΓΣ ΟΡΦΕΑΣ, ΑΠΣ ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ, ΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΦΑΚΕΡΩΝ, ΓΕΠ, ΠΑΟΚ, ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΠΑΡΤΥΛΑΣ. ΑΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥ

2.Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε 2 ομίλους των 12 σωματείων.

  1. Τα σωματεία θα χωριστούν με γεωγραφικά κριτήρια και τα σωματεία της πόλης θα κληρωθούν σε κάθε έναν από τους δυο ομίλους.
  2. Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της κανονικής περιόδου, τα σωματεία που θα καταλάβουν την πρώτη θέση κάθε ομίλου θα ανέλθουν στην Α1 κατηγορία. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ανώτερη θέση καταλαμβάνει η ομάδα που πήρε ψηλότερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος. Στην περίπτωση που η θέση ήταν η ίδια ισχύει το άρθρο 20 του Κ.Α.Π και θα γίνονται αγώνες κατάταξης
  3. Τα σωματεία που θα καταλάβουν την 2η θέση της κανονικής περιόδου θα αγωνιστούν σε έναν αγώνα σε ουδέτερο γήπεδο με παράταση και πέναλτι. Ο νικητής θα ανέλθει στην Α1 κατηγορία και ο ηττημένος στην Α΄ κατηγορία.
  4. Τα σωματεία που θα καταλάβουν τις θέσεις 10η,11η και 12η του βαθμολογικού πίνακα υποβιβάζονται στην Β΄ κατηγορία.
  5. Το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 θα διεξαχθεί σε 2 ομίλους των 9 ομάδων.
  6. Σε περίπτωση που υποβιβαστούν σωματεία από τη Γ’ εθνική κατηγορία αντίστοιχα θα υποβιβάζονται σωματεία από την Α κατηγορία. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ανώτερη θέση καταλαμβάνει η ομάδα που πήρε ψηλότερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος. Στην περίπτωση που η θέση ήταν η ίδια ισχύει το άρθρο 20 του Κ.Α.Π και θα γίνονται αγώνες κατάταξης.
  7. Έναρξη των αγώνων Α΄ κατηγορίας ορίζεται για το Σαββατοκύριακο 16-17 Οκτωβρίου 2021.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ Α΄ ΦΑΣΗ 2021-2022 ΣΕ ΔΥΟ ΟΜΙΛΟΥΣ

  1. Στο θεσμό του Κυπέλλου δήλωσαν συμμετοχή 29 σωματεία.
  2. Τα σωματεία της Γ Εθνικής κατηγορίας αποφασίσθηκε να μην πάρουν μέρος στο Κύπελλο Ερασιτεχνών.
  3. Οι αγώνες των δυο πρώτων αγωνιστικών θα διεξαχθούν με το σύστημα των απλών συναντήσεων με γεωγραφικά κριτήρια.
  4. Οι αγώνες της Προημιτελικής και ημιτελικής φάσης θα είναι διπλοί.
  5. Το σωματείο των Παξών αν κληρωθεί με ομάδα της Α κατηγορίας ο αγώνας θα διεξαχθεί στην πόλη της Κέρκυρας.
  6. Ο τελικός αγώνας θα διεξαχθεί στις 16.4.2021.
  7. Η έναρξη των αγώνων Κυπέλλου ορίζεται για το Σαββατοκύριακο 25-26 Σεπτέμβρη 2021.
  1. Μετά από κλήρωση που έγινε από την αρμόδια Επιτροπή καθορίστηκαν οι όμιλοι.

Βόρειος όμιλος:

Θιναλιακός, Οδυσσέας Αυλιωτών, Ολυμπιάδα Καρουσάδων, Αχιλλέας Νυμφών, Αστέρας Λιαπάδων, Όλυμπος, Δίας Κασσιώπης, Εθνικός Περουλάδων, ΠΑΟ Κορακιάνας, ΑΕ Καναλίων, ΑΟ Κέρκυρα, Ομόνοια, ΑΕ Κανονίου, Μέγας Αλέξανδρος,  Ατρόμητος Άφρας.

Νότιος όμιλος:

Αστέρας Πετριτή, Αναγέννηση Περιβολίου, Κρόνος Αργυράδων, Ηρακλής Αγίων Δέκα, ΠΑΟ Σφακιανάκης, ΑΟ Κάβος, Κεραυνός Αγίου Νικολάου, Αστέρας Μωραϊτίκων, Ατρόμητος Στρογγυλής, Ποσειδών Βιταλάδων, ΑΟ Συναράδων, ΑΟ Παξοί, Θύελλα, ΑΠΣ Μπενίτσες.

Η πρεμιέρα της φετινής μεγάλης κατηγορίας που θα γίνει σε ένα όμιλο των 14 ομάδων θα κάνει σέντρα το διήμερο 2-3 Οκτωβρίου.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search