• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Άγριο επεισόδιο στο τουρνουά Ιονίων Νήσων - Ξυλοκόπησαν και τραυμάτισαν σοβαρά ανήλικο ποδοσφαιριστή!

September 18, 2021 778

 

 

Ανήλικοι ποδοσφαιριστές το έσκασαν από το ξενοδοχείο και μπλέχτηκαν σε καυγά με τραγικά αποτελέσματα.

Ένα απίστευτο περιστατικό βίας έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Κυριακής στην Κεφαλονιά, με έναν 14χρονο ποδοσφαιριστή να καταλήγει στο νοσοκομείο. Το συμβάν έγινε στο… περιθώριο του 5ου Πανιόνιου τουρνουά ποδοσφαίρου, που διεξήχθη 10-11 Σεπτεμβρίου, στο οποίο συμμετείχαν οι ομάδες των ΕΠΣ Ζακύνθου, ΕΠΣ Κέρκυρας, ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και ΕΠΣ Κεφαλληνίας-Ιθάκης.

Μετά τους ημιτελικούς αγώνες του Σαββάτου και την εκδήλωση που ακολούθησε, οι νεαροί ποδοσφαιριστές γευμάτισαν στις 23:00. Όμως λίγο μετά τα μεσάνυχτα, οι παίκτες από την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας το έσκασαν από το ξενοδοχείο. Κι αυτό έγινε, μιας και δεν υπήρχε συνοδός εκπρόσωπος της ΕΠΣ στην αποστολή! Το  σπάνιο σε αγριότητα και βαρβαρότητα επεισόδιο  έλαβε χώρα το Σαββάτο το βράδυ λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Κεφαλονιά και δυστυχώς στο σύνολό τους τα ΜΜΕ, οι διοργανωτές και οι ΕΠΣ απέκρυψαν δημιουργώντας πολλά ερωτηματικά….

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές λίγη ώρα αργότερα ενεπλάκησαν σε επεισόδιο με ντόπιους συνομήλικους τους που είχε ως αποτέλεσμα τον βάρβαρο και άγριο ξυλοδαρμό του Αλέξανδρου Μπούζι. Τον νεαρό παίκτη κρατούσαν δύο νεαροί και άλλοι έξι τον χτυπούσαν αλύπητα για αρκετή ώρα, έως ότου σωριαστεί λιπόθυμος μέσα στα αίματα και μπροστά στα μάτια των ανήμπορων να αντιδράσουν συμπαικτών του !

 

Αποτέλεσμα ήταν ο 14χρονος Αλέξανδρος να διακομισθεί επειγόντως με αερομεταφορά στο Άκτιο και από εκεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Πρέβεζας!

Οι γιατροί, που τον εξέτασαν, διαπίστωσαν πολλαπλά κατάγματα στα ζυγωματικά και την μύτη, ενώ υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ο 14χρονος να χάσει το ένα του μάτι!

Ο Αλέξανδρος Μπούζι συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Πρέβεζας και πολύ πιθανόν να χειρουργηθεί κατ’ επειγόντως στα σοβαρά τραύματα που του άφησαν οι ανεγκέφαλοι νεαροί στην Κεφαλονιά!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία προχώρησε στην ταυτοποίηση των δραστών και αναμένεται να προχωρήσει σε συλλήψεις.
 
Το περίεργο της υπόθεσης είναι ακόμη δεν έχει υπάρξει επίσημη αντίδραση από τις εμπλεκόμενες ΕΠΣ.
 
ΠΗΓΗ: Με στοιχεία από το onsports.gr
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search