Print this page

Το μέλλον του Κρόνου … ξεκινά στις 24 Σεπτέμβρη

September 22, 2021 685

 

Ο Κρόνος από πρωταθλητής της Γ΄ Εθνικής έφτασε να μη συμμετέχει πρόπερσι ακόμα και στα τοπικά πρωταθλήματα έχει και παρόν και πολύ μέλλον. Η διοίκηση του Κώστα Β. Καββαδία πήρε μια ομάδα που βρισκόταν στα πρόθυρα της διάλυσης και προσπάθησε από πέρυσι για την ανασυγκρότησή της με σκοπό μια αξιοπρεπή πορεία στα τοπικά πρωταθλήματα και χτίζοντας πάνω στα θεμέλια των ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ. Ειδικότερα η Ακαδημία έχει γίνει πόλος έλξης πολλών παιδιών της ευρύτερης περιοχής, αλλά και φιλάθλων και παραγόντων του Κρόνου. Δεν είναι ώρα να αναφερθούν ονόματα, γιατί τυχόν παραλείψεις θα ήταν μεγάλη αδικία, αλλά είναι αρκετοί οι παράγοντες που έχουν προσφέρει πολλά τα τελευταία χρόνια για τη λειτουργία των Ακαδημιών. Παρά τις δυσκολίες και την έλλειψη γηπέδου που είναι συνέπεια της κυνικής αδιαφορίας των παραγόντων της πολιτείας και της δημοτικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης, ο Κρόνος αργά και σταθερά θέτει τις βάσεις για να δημιουργήσει μια μεγάλη ομάδα αντάξια της Ιστορίας του

Να θυμίσουμε ότι από τις Ακαδημίες έχουν ανεβεί από πέρυσι στην ανδρική ομάδα επτά παιδιά: Καββαδίας Γεώργιος, Ελεζι Γκερι, Χυσαι Αντι, Ελεζι Τζουλιάνο, Νικομάνης Ευγένιος, Κισκήρας Χάρης, Βάρελης Κωνσταντίνος.

Στις 24 Σεπτέμβρη ξεκινά η προετοιμασία των Ακαδημιών. Ο ικανός προπονητής Άρης Πανδής και ο πανάξιος συνεργάτης του Γιάννης Καββαδίας έχουν όμως όλες τις προϋποθέσεις για να πετύχουν. Άλλωστε τα τελευταία χρόνια ο Άρης Πανδής είναι ο προπονητής των Ακαδημιών του Κρόνου θέτοντας τις βάσεις για το παρόν και το μέλλον της ομάδας. Ο Άρης ξεκίνησε την καριέρα του ως προπονητής της παιδικής ομάδας του Κρόνου τη δεκαετία του 1980 που ήταν και η πρώτη πρωταθλήτρια, όταν για πρώτη φορά διοργανώθηκε πρωτάθλημα παιδικών ομάδων από την ΕΠΣΚ. Αλλά και η προσφορά του Γιάννη Καββαδία που έχει πια και δίπλωμα προπονητή και πολλή όρεξη για δουλειά υπερπολύτιμη.

 Τα παιδιά που πλαισιώνουν τις Ακαδημίες έχουν δείξει ότι έχουν και όρεξη και πολύ ταλέντο για να αποτελέσουν μελλοντικά τον κορμό μιας πανίσχυρης ομάδας. Το μέλλον είναι εδώ!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.