Print this page

Στην Ανατολή η ΑΕ Λευκίμμης με τον Απόλλωνα Πόντου – Για γέλια και για κλάματα!

September 24, 2021 511

 

Για γέλια και για κλάματα ο ορισμός του αγώνα για την 3η φάση τού κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ των ομάδων ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ και Απόλλων Πόντου στο Αθλητικό Κέντρο Ανατολής στα Ιωάννινα.

Φαίνεται ότι το γήπεδο της Λευκίμμης δεν πληρεί τις προδιαγραφές τέτοιου αγώνα, ενώ το ΕΑΚΚ δεν κάνει ούτε για βοσκοτόπι. Και να σκεφτεί κανείς ότι πρόκειται για έναν αγώνα – ιστορία που περιμένουν πως και πως όχι μόνο οι φίλαθλοι της Λευκίμμης, αλλά όλοι οι Κερκυραίοι, αφού για πρώτη φορά η ΑΕΛ θα παίξει με μια ιστορική ομάδα υψηλού επιπέδου. Όμως οι αθλητικές υποδομές στην Κέρκυρα βρίσκονται σε εποχές ... αρχαίες

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 26/9 και ώρα 16.00. Διαιτητής: Μάριος Σιντόρης (ΕΠΣ Θεσπρωτίας) Βοηθοί: Λάμπρος Διαμαντής και Κώστας Λιόντος (ΕΠΣ Ηπείρου) Τέταρτη διαιτητής:Ειρήνη Πιγγίου (ΕΠΣ Ηπείρου). Παρατηρητής διαιτησίας: Χρήστος Μαγιάννης (ΕΠΣ Άρτας)

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ

Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΤΟ "ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΤΟΛΗΣ" ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ..!!

ΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ...!!

ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ....!!

ΜΟΝΟ ΑΕΛ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.