• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Κέρκυρας: Συμπαραστεκόμαστε και καταδικάζουμε την «καρατόμηση» του Χριστοδούλου Βαγγέλη Πρόεδρου του Νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ

October 01, 2021 4166


To Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Κέρκυρας  σε ανακοίνωσή του επισημαίνει μεταξύ άλλων: "Όσο οξύνεται η επίθεση της κυβέρνησης στα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων, τόσο αυξάνεται η καταστολή τα εμπόδια στην συνδικαλιστική δράση και οι διώξεις συνδικαλιστών και εργαζομένων. Μόνο στον χώρο της υγείας δεκάδες συνδικαλιστές την περίοδο της πανδημίας βρέθηκαν να παραπέμπονται στον εισαγγελέα και να «στήνονται» ΕΔΕ από τις διοικήσεις επειδή αναδείκνυαν τα προβλήματα στα νοσοκομεία." Τονίζει, επίσης: "Συμπαραστεκόμαστε και καταδικάζουμε την «καρατόμηση» του Χριστοδούλου Βαγγέλη Πρόεδρου του Νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ από την θέση του προϊσταμένου του Δ παιδικού σταθμού"

Η ανακοίνωση του Σωματείου

Όσο οξύνεται η επίθεση της κυβέρνησης στα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων, τόσο αυξάνεται η καταστολή τα εμπόδια στην συνδικαλιστική δράση και οι διώξεις συνδικαλιστών και εργαζομένων. Μόνο στον χώρο της υγείας δεκάδες συνδικαλιστές την περίοδο της πανδημίας βρέθηκαν να παραπέμπονται στον εισαγγελέα και να «στήνονται» ΕΔΕ από τις διοικήσεις επειδή αναδείκνυαν τα προβλήματα στα νοσοκομεία. Τελευταίο παράδειγμα η κατασκευασμένη δίωξη του προέδρου του Σωματείου του Ψυχιατρικού Τομέα Κυπριανού Αλέξανδρου που διώκεται από την διοίκηση του ΓΝΚ για «κακόβουλη κριτική».

Ιδία είναι η κατάσταση και σε επίπεδο τοπικής διοίκησης, ευέλικτες μορφές απασχόλησης με ελάχιστα εργασιακά δικαιώματα (ΟΑΕΔ) υποδομές και υπηρεσίες προς τους δημότες αναντιστοιχίες προς τις ανάγκες.
Ιδιαίτερα η κατάσταση στους παιδικούς σταθμούς, βρεφονηπιακούς σταθμούς αλλά και στα νηπιαγωγεία παραμένει τραγική μη καλύπτοντας τις αυξημένες ανάγκες των οικογενειών και στοιβάζοντας παιδιά σε ακατάλληλες αίθουσες και containers.
Σε αυτά τα πλαίσια έγινε η μετατροπή του Δ' Παιδικού Σταθμού σε Βρεφικό Σταθμό, μετακινώντας όλο το προσωπικό σε άλλους σταθμούς παραλείποντας όμως να αναφέρουν και την επιστροφή τους όταν θα επαναλειτουργήσει.

Συμπαραστεκόμαστε και καταδικάζουμε την «καρατόμηση» του Χριστοδούλου Βαγγέλη Πρόεδρου του Νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ από την θέση του προϊσταμένου του Δ παιδικού σταθμού Είναι σαφές ότι πρόκειται για συνδικαλιστική δίωξη δεδομένου ότι ενοχλεί με τη δράση του που εναντιώνεται στις συνθήκες που έχουν δημιουργήσει στην προσχολική αγωγή οι κυβερνητικές και δημοτικές πολιτικές.
Ζητάμε οι εργαζόμενοι που το επιθυμούν να έχουν τη δυνατότητα να επιστρέψουν στο νέο Βρεφικό Σταθμό (στη θέση του Δ' Παιδικού σταθμού), όταν αυτός λειτουργήσει.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search