• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Τι απαντούν αντιφασίστες οπαδοί του ΠΑΟΚ στο φασιστοειδές που εξανάγκασε με απειλές και βρισιές μουσουλμάνο μετανάστη “να κάνει το σταυρό του” (Δείτε το βίντεο)

April 20, 2020 661

 

Αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και στο οποίο απεικονίζεται άνδρας που φοράει μπουφάν με διακριτικά του ΠΑΟΚ να αναγκάζει Μουσουλμάνο να κάνει τον χριστιανικό σταυρό.

Συγκεκριμένα, ο εν λόγω άνδρας, που είναι γνωστός στους οπαδούς του ΠΑΟΚ κάνει ένα συνεχές μπούλινγκ στον άτυχο άνδρα ζητώντας του επιτακτικά να κάνει επίκληση στον Θεό και την Παναγία, να αρνηθεί τον Αλάχ ενώ μάλιστα τον απειλεί όταν ο Μουσουλμάνος αδυνατεί να το πράξει σωστά!Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Ο οπαδός ενός Συλλόγου, που ιδρύθηκε από ανθρώπους κατατρεγμένους και βασανισμένους από τις φασιστικές πρακτικές μιας ντόπιας και ξένης γενικευμένης μισανθρωπιάς, δεν μπορεί να μοιράζεται την ίδια θέση σε καμιά κερκίδα, σε κανένα πέταλο με υπανθρώπους και φασισταριά.

Θέλετε δεν θέλετε ορισμένοι, πρέπει να καταλάβετε πως ο Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών τιμώντας τις 94χρονες προσφυγικές καταβολές του, είναι υποχρεωμένος να υπερασπίζεται την αντιρατσιστική και αντιφασιστική νομοτελειακή ταυτότητά του.

Αντιληφθείτε, πως το να ορίζεται ο ΠΑΟΚτσής, ως αντιφασίστας, δεν αποτελεί ούτε κομματική ιδιότητα, ούτε υστερόβουλη εξυπηρέτηση πολιτικών συμφερόντων. Αποτελεί απόδειξη ανθρωπισμού.

Περίμενουμε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τιμώντας το παρελθόν και την ιστορία του Συλλόγου, όπως και την αξιοπρέπεια του κόσμου που υπηρετεί, να πράξει το αυτονόητο.

Αντιφασίστες οπαδοί/ φίλαθλοι ΠΑΟΚ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Media

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search