Print this page

Ήττα για την ΑΕ Λευκίμμης 3- 0 στη Μηχανιώνα

October 23, 2021 622
 
 

Στη Μηχανιώνα η  ΑΕ Λευκίμμης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ηττήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου από τον γηπεδούχο Ποσειδώνα με 3 - 0 για το πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Γ΄Εθνικής. 

Η ΑΕ Λευκίμμης μπήκε καλά στον αγώνα στα πρώτα 15λεπτά, αλλά στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους. 

Δύο φορές σκόραρε Ντούνγκα (27΄, 74΄), ενώ γκολ πέτυχε και ο Τσακιρίδης (56΄), υπογράφοντας το πρώτο τρίποντο του Ποσειδώνα.

Ποσειδών Μηχανιώνας (Δημήτρης Κάλφας): Παπαδόπουλος, Παϊραζίδης, Δεληγιαννίδης, Λαγόντζος, Καστριτσέας, Κουτσικοβαγγέλης (86′ Παπαγεωργίου), Μόλα (71′ Τουλής), Κουκουλέκης Α. (86′ Κουκουλέκης Δ.), Τσακιρίδης (81′ Φούσκας), Ξανθόπουλος, Ντούγκα (86′ Κανέλλης)

ΑΕ Λευκίμμης (Αντώνης Δρακόπουλος): Βάτσιος, Γρηγοριάδης, Κωστακιώτης, Πουλημένος (76′ Βασιλάκης), Νίκιτς, Μοτσοβίλα, Κιπτίου (81′ Γαρδικιώτης), Πανταζής, Θεοδωράκης (81′ Κουλούρης), Γεωργακόπουλος, Τσολάκης (67′ Τσεβανέδης)

Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός της ΑΕ Λευκίμμης Αντώνης Δρακόπουλος, σχολίασε: «Να ευχηθούμε καλή σεζόν σε όλους με υγεία. Δεν μπήκαμε στο γήπεδο. Η ήττα αυτή να αποτελέσει ένα μάθημα για μας. Κάναμε πολλά λάθη που πρέπει να διορθώσουμε και να μην επαναληφθούν».

Από την άλλη πλευρά ο Δημήτρης Κάλφας, ανέφερε: «Θεωρώ είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Δεν πατήσαμε καλά στα πρώτα 15λεπτά, αλλά μετά ισορροπήσαμε. Ξεκινήσαμε με νίκη, κοιτάμε μπροστά. Θέλουμε ακόμη δουλειά».

Πρόγραμμα (1ης αγων) 
Ποσειδώνας Ν. Μηχανιώνας - ΑΕ Λευκίμμης           3-0


Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 ώρα έναρξης 15:00


ΑΟ Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας - Μακεδονικός
Ηρακλής Αμπελοκήπων - ΑΕ Ποντίων Καραγιαννίων Κοζάνης
ΦΣ Κοζάνη - Εδεσσαϊκός
ΟΦΑΜ - ΠΑΣ Θύελλα Σαρακηνών
ΑΣ Γιαννιτσά - Κτηνοτροφικός Αστέρας Καλληράχης Γρεβενών

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.