• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Πρεμιέρα με νίκη για τον Κρόνο 1 – 0 τον ΑΟ Κανονιού

October 24, 2021 452

 

Παρουσία περίπου 100 φιλάθλων και ενώ ακόμα δεν έχει λήξει η τουριστική σεζόν ο Κρόνος ξεκίνησε με νίκη στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΚ. Το «χρυσό» γκολ ο Χρ. Ανδριώτης που ήταν και από τους διακριθέντες.

Σε έναν δυνατό και ισορροπημένο αγώνα ο Κρόνος με πολλές ελλείψεις επικράτησε του ΑΟ Κανονιού με 1 – 0 χάρη σε ένα γκολ που πέτυχε στο 81΄ο Χρ. Ανδριώτης. Ο Κρόνος δυσκολεύτηκε, αφού δεν αξιοποίησε πέναλτι στο 74; ’ που κέρδισε ο Χρ. Ανδριώτης και εκτέλεσε ο Περδίκης που δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Σαμοϊλη

Ο ΑΟ Κανονιού είχε μια – δυο πολύ καλές ευκαιρίες με καλύτερη τη φάση του 30΄όταν από εκτέλεση απευθείας φάουλ του Βρεκάι η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι του Ανδριώτη που διακρίθηκε και σε τουλάχιστον δυο επικίνδυνες για την εστία του φάσεις έδειξε την ικανότητά και κράτησε το μηδέν.

Η καλύτερη ευκαιρία για τον Κρόνο ήταν η κεφαλιά του Χρ. Ανδριώτη που πέρασε σύριζα άουτ, ενώ απείλησε και με τον Περδίκη σε μια – δυο φάσεις.

Kρόνος Αργυράδων (Νικομάνης Σ.) Ανδριώτης Χρ., Νικομάνης Ε., Γράντος, Καββαδίας, Λυμπόπουλος, Σαγιάς Μ., Σουλάνης, Ανδριώτης Χ., Περδίκης, Αρμενιάκος, Καποδίστριας Έπαιξαν και οι: Πλασκασοβίτης, Καββαδιας Ι., Πανδής Γ.

ΑΕ Κανονίου (Σφακιανάκης Ι.) Σαμοϊλης, Μάνδυλας, Ασημακόπουλος, Λέσι, Τσιάβος Σ., Βρεκαϊ, Στούπας, Κρητικός, Παληοχώρης, Τόμπρος, Κάγκας Έπαιξαν και οι: Παπαδάτος, Μπουρδούβαλης, Μέλλος, Παπαγκόγκας, Γαούτσης

ΦΩΤΟ Μ. Πολίτης

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search