Print this page

Πρεμιέρα με νίκη για τον Κρόνο 1 – 0 τον ΑΟ Κανονιού

October 24, 2021 458

 

Παρουσία περίπου 100 φιλάθλων και ενώ ακόμα δεν έχει λήξει η τουριστική σεζόν ο Κρόνος ξεκίνησε με νίκη στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΚ. Το «χρυσό» γκολ ο Χρ. Ανδριώτης που ήταν και από τους διακριθέντες.

Σε έναν δυνατό και ισορροπημένο αγώνα ο Κρόνος με πολλές ελλείψεις επικράτησε του ΑΟ Κανονιού με 1 – 0 χάρη σε ένα γκολ που πέτυχε στο 81΄ο Χρ. Ανδριώτης. Ο Κρόνος δυσκολεύτηκε, αφού δεν αξιοποίησε πέναλτι στο 74; ’ που κέρδισε ο Χρ. Ανδριώτης και εκτέλεσε ο Περδίκης που δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Σαμοϊλη

Ο ΑΟ Κανονιού είχε μια – δυο πολύ καλές ευκαιρίες με καλύτερη τη φάση του 30΄όταν από εκτέλεση απευθείας φάουλ του Βρεκάι η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι του Ανδριώτη που διακρίθηκε και σε τουλάχιστον δυο επικίνδυνες για την εστία του φάσεις έδειξε την ικανότητά και κράτησε το μηδέν.

Η καλύτερη ευκαιρία για τον Κρόνο ήταν η κεφαλιά του Χρ. Ανδριώτη που πέρασε σύριζα άουτ, ενώ απείλησε και με τον Περδίκη σε μια – δυο φάσεις.

Kρόνος Αργυράδων (Νικομάνης Σ.) Ανδριώτης Χρ., Νικομάνης Ε., Γράντος, Καββαδίας, Λυμπόπουλος, Σαγιάς Μ., Σουλάνης, Ανδριώτης Χ., Περδίκης, Αρμενιάκος, Καποδίστριας Έπαιξαν και οι: Πλασκασοβίτης, Καββαδιας Ι., Πανδής Γ.

ΑΕ Κανονίου (Σφακιανάκης Ι.) Σαμοϊλης, Μάνδυλας, Ασημακόπουλος, Λέσι, Τσιάβος Σ., Βρεκαϊ, Στούπας, Κρητικός, Παληοχώρης, Τόμπρος, Κάγκας Έπαιξαν και οι: Παπαδάτος, Μπουρδούβαλης, Μέλλος, Παπαγκόγκας, Γαούτσης

ΦΩΤΟ Μ. Πολίτης

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.