• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Θρίλερ με την εξαφάνιση πολύτεκνης μητέρας στην Κέρκυρα - ΒΙΝΤΕΟ

October 31, 2021 5510

 

 

Ετοίμαζε τον πρωινό της καφέ, γιατί στο τραπέζι βρέθηκαν το μπρίκι, το φλιτζάνι, ο καφές και η ζάχαρη. Τα παράτησε στη μέση σαν κάποιος να την αιφνιδίασε.

Η Αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, με πιο πιθανό αυτό της δολοφονίας της.

 

Στην εκπομπή έφτασαν πολλές πληροφορίες, που έκαναν λόγο για κτηματικές διαφορές που είχε η γυναίκα με κάποιον συντοπίτη της. Μάρτυρες τον είχαν ακούσει να την απειλεί πως «θα την σκοτώσει και δε θα τη βρουν ποτέ».

Άνδρες της πυροσβεστικής, της αστυνομίας και εθελοντές από την ειδική ομάδα έρευνας και διάσωσης του νησιού, κυριολεκτικά «όργωσαν» ακόμα και με σκαπτικά μηχανήματα την περιοχή γύρω από το σπίτι της.

Λίγες ημέρες μετά την περίεργη εξαφάνισή της προσήχθη στην Ασφάλεια ένας άνδρας, ο οποίος «ομολόγησε» ότι την σκότωσε και την έθαψε. Έστελνε τους αστυνομικούς σε διαφορετικά σημεία να σκάβουν και τελικά αφέθηκε ελεύθερος, αφού δεν αποδείχθηκε σε βάρος του κάτι.

Ο ίδιος θέλησε να μιλήσει στο «Τούνελ» και να ξεκαθαρίσει τη θέση του. Παραδέχθηκε ουσιαστικά ότι κορόιδευε τις Αρχές.

 

«Είπα ψέματα ότι τη σκότωσα και την έθαψα…»

«Οι αστυνομικοί καμιά φορά δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Επειδή εγώ ήμουν ο τελευταίος που την είδε, θεώρησαν ότι της έχω κάνει κακό. Τους είπα πως αν θέλουν να τους πω ψέματα, θα τα έχουν… Αναγκάστηκα να πω ψέματα. Τους έλεγα που να σκάψουν για να τη βρουν, από τα βασανιστήρια που πέρασα. Εγώ δεν έχω σκοτώσει ούτε μυρμήγκι. Την κυρά Μαρία την αγαπούσα καλύτερα και από μάνα μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή από την Κέρκυρα και το σπίτι της αγνοούμενης, δύο από τα αδέλφια της έκαναν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με τις Αρχές ή με την εκπομπή.

Ο πατήρ Νικόλαος Χυτήρης, αδελφός της 80χρονης αγνοούμενης σε συνεργασία και με άλλους συγγενείς προσφέρει το ποσό των 5.000 ευρώ σε όποιον δώσει κάποια πληροφορία που θα οδηγήσει στον εντοπισμό της.

Η Μαρία Κόλλα ζούσε για χρόνια στη Γερμανία. Όταν ο σύζυγός της πέθανε, επέστρεψε στο νησί τους στην Κέρκυρα και όλοι την περιγράφουν ως μία δραστήρια και κοινωνική γυναίκα.

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search