• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Επική ανάρτηση του Αστέρα Μωραϊτίκων: Μια ακόμα ήττα δύσκολη και βαριά - Μια ήττα όμως με σκοπό και όχι ανούσια.

November 16, 2021 751
 
 
Ο Αστέρας Μωραϊτίκων μας έχει συνηθίσει φέτος σε εξαιρετικές και ουσιαστικές αναρτήσεις ακόμα και μετά από βαριές ήττες. Έτσι μετά την ήττα με 4 - 0 από τον Αχιλλέα Νυμφών δημοσίευσε την παρακάτω επική και ποιητική ανακοίνωση:
Μια ακόμα ήττα δύσκολη και βαριά.
Μια ήττα όμως με σκοπό και όχι ανούσια.
 
Μπορεί η σημερινή τοποθέτηση να χαρακτηριστεί ολίγον ποιητική και μεγάλη, κάποιοι να την χλευάσουν και άλλοι να την προσπεράσουν.
Είναι να ξέρετε όμως αυτό που νιώθουμε, που πιστεύουμε και αυτό που αισθανόμαστε. Πιστεύω και αντιλήψεις που συνάδουν με το ύφος και το ήθος της ομάδας μας.
«Κι όταν δεν πεθαίνει ο ένας για τον άλλον, είμαστε κιόλας νεκροί», είπε ο ποιητής.
Όταν θα πεθαίνει ο ένας για τον άλλο λοιπόν τότε θα μιλάμε για ομάδα, οικογένεια και παρέα. Αν κάτι χαρακτηρίζει την ομάδα ετούτη στην δεκαετή πορεία της είναι αυτό. Αυτό μας κρατάει ζωντανούς και μας δίνει δύναμη για να ξεπερνάμε τις δυσκολίες.
Κάπου χάθηκε λίγο φέτος, θα το ξαναβρούμε.
Πάντα κοντά ο ένας για τον άλλον και βάζοντας πλάτη δίχως προαπαιτούμενα.
Γιατί πιστεύουμε στο ταξίδι όπως πολλές φορές λέμε. Πνίγοντας έτσι τον πόνο μας στις ήττες και στα άσχημα. Στην αδιαφορία, την αλαζονεία και την αγένεια. Τα πάντα λοιπόν για την επίτευξη του στόχου που δεν είναι άλλος από την δημιουργία ενός αξιοπρεπούς συνόλου, που θα εμπνέει και θα μοιράζει απλόχερα θετικη ενέργεια, ωραίο ποδόσφαιρο και σεβασμό στους πάντες-φίλους και εχθρούς.
Για να έρθει ελπίζουμε κάποια στιγμή, το πολυπόθητο αποτέλεσμα. Το απίθανο, το άπιαστο όνειρο, το δικό μας όνειρο.
«Κι αν νικηθήκαμε δεν ήταν απ’ την τύχη ή τις αντιξοότητες, αλλά απ’ αυτό το πάθος για κάτι πιο μακρινό», είπε επισης ο ποιητής.
Και αν νικηθήκαμε ξανά χθες δεν ήταν από την τύχη ή από αντιξοότητες στα αλήθεια. Ήταν πραγματικά από το παθος μιας παρέας, για κάτι πιο μακρινό.
Το παθος μιας Διοίκησης. Που μπήκε σε τροχιά το καλοκαίρι. Από την στιγμή που πάρθηκε η απόφαση να ανέβουμε κατηγορία.
Γνωρίζοντας τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες. Εχοντας ομως ως πολεμοφόδια την μικρή εμπειρία μας και την πίστη στους εαυτούς μας. Για όλα αυτά τα μικρά που έχουμε πετύχει τα τελευταία χρόνια και για αυτά που έρχονται. Και που ειμαστε σίγουροι ότι θα έρθουν.
Όπως επισης ειμαστε σίγουροι οτι η φετινή νίκη, θα είναι το χτίσιμο της ομάδας του αύριο.
Μια διαδικασία επίπονη όταν αυτή γίνετε σε μια κατηγορία παραπάνω από τον αρχικό σχεδιασμό. Όταν το αποτέλεσμα ομως έρθει, το αποτύπωμα όλων, θα είναι αιώνιο στην ιστορία του συλλόγου. Για να μην ζήσουν τα παιδιά που έρχονται από πίσω, ότι έζησαν οι προηγούμενοι. Για να μπορούν να προσφέρουν απλόχερα αυτά που διδάχθηκαν στα τμήματα υποδομών του συλλόγου μας, σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Σε έναν σύλλογο με στέρεες βάσεις και ισχυρούς θεματοφύλακες. Σε ενα σωματείο που θα μπορεί να σταθεί επάξια στην ανώτερη τοπική κατηγορία. Γιατί σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν.
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search