Print this page

6η σερί νίκη του Κρόνου: 1 – 0 εκτός τις Μπενίτσες

November 28, 2021 741

 

Την 6η σερί νίκη σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε σήμερα, Κυριακή 28/11, ο Κρόνος στο γήπεδο του Ολύμπου. Νίκησε 1 – 0 την αξιόμαχη ομάδα του ΑΠΣ Μπενίτσες με γκολ του Ασπιώτη στο 84΄. 

Σε ένα βαρύ γήπεδο λόγω της ασταμάτητης βροχής και οι δυο ομάδες έπαιξαν δυνατά και προσπάθησαν για τη νίκη, χωρίς πολλές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες. Στο Α΄ ημίχρονο ο Κρόνος είχε τον έλεγχο και δεν απειλήθηκε παρά μόνο σε κάποιες στημένες φάσεις ελέω Δράμπαλου. Ένας διαιτητής που πολλές φορές έχει δείξει την εμπάθειά του απέναντι στον Κρόνο. Με ανύπαρκτα φάουλ και κίτρινες κάρτες για ψύλλου πήδημα προσπάθησε σήμερα να σταματήσει το εντυπωσιακό σερί του Κρόνου στέλνοντας και αυτός το μήνυμα ότι δε θέλουν την ομάδα των Αργυράδων πρωταθλήτρια. Όμως ο Κρόνος ιστορικά έχει αποδείξει ότι μπορεί να νικά και τη διαιτησία. Στο 23΄κιτρινίστηκε ο Καββαδίας Β. Το Α΄ ημίχρονο έληξε 0 – 0 με τον Κρόνο να απειλεί σε δυο φάσεις, αλλά χωρίς να έχει τη μεγάλη ευκαιρία.

Στο πρώτο 15λεπτο του Β΄ ημιχρόνου οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα. Ωστόσο στο 70΄ο Κρόνος έχασε την καλύτερη ευκαιρία για να προηγηθεί, όταν ο Νικομάνης σε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 84΄ήρθε η ώρα του Ασπιώτη. Με κεφαλιά αξιοποίησε την πολύ καλή εκτέλεση κόρνερ του Γράντου διαμορφώνοντας το τελικό 0 – 1 και αποδεικνύοντας ότι όχι μόνο είναι ικανός επιθετικός, άλλα ξέρει να πετυχαίνει πολύτιμα γκολ που χαρίζουν νίκες και τίτλους. Ωστόσο μετά τη φάση του γκολ δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα, γιατί πανηγύρισε βγάζοντας τη φανέλα και αποβλήθηκε. Είχε δεχτεί προηγουμένως την πρώτη κίτρινη που ήταν αυστηρή.

Πριν τη σέντρα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της συζύγου του προέδρου του ΑΠΣ Μπενίτσες, Θανάση Γιαννιώτη, η οποία πρόσφατα έφυγε από τη ζωή.

Διαιτητής: Βασίλης Δράμπαλος (Κάποιος από τους αρμόδιους να του τραβήξει το …αυτί ή να μην τον ξαναβάλουν σε αγώνα του Κρόνου)

Βοηθοί: Γιάννης Μίχος και Νίκος Κοσκινάς

Παρατηρητής αγώνα: Κώστας Ασκητής

Οι συνθέσεις:

ΑΠΣ Μπενίτσες: 

ΑΠΣ Μπενίτσες (Κονισπολιάτης Μ.) Κουρσάρης, Ψαρράς, Δαφνής, Κοκοδήμας, Τσολάκης, Λίβερης, Κανάνι, Σεϊντιράι, Γκιώνης, Μελίδης, Ανδριώτης Έπαιξαν και οι: Γιαννιώτης, Κατσούλης

Κρόνος (Νικομάνης Σπ.) Ανδριώτης Χρ., Καββαδίας Ι., Γράντος Στ., Καββαδίας Β., Λυμπόπουλος, Κουλούρης, Ανδριώτης Χ., Σουλάνης, Αρμενιάκος, Δαφνής.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.