• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Καλύτερος ο Κρόνος – Τον φρέναρε ο Φίτσας: 1 – 1 με τον ΑΟ Κέρκυρα - ΦΩΤΟ

December 04, 2021 1098

 

«Βράζουν» στον Κρόνο με τη διαιτησία του Γ. Φίτσα και των βοηθών του που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει του πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα, αφού αναδείχτηκε ισόπαλος με τον ΑΟ Κέρκυρα στο γήπεδο του Περιβολίου στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α΄ ΕΠΣΚ. Παρόλα αυτά συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση με +2 βαθμούς από τον ΑΟΚ

Δεν είναι μόνο μια φάση στο Β΄ ημίχρονο που ο Κρόνος ζήτησε πέναλτι σε προσπάθεια του Σουλάνη στο 80΄ αλλά ότι ανέχτηκε το πολύ σκληρό παιχνίδι των παικτών του ΑΟ Κέρκυρα. Τέσσερις παίκτες του Κρόνου τραυματίστηκαν,  χωρίς οι αντίπαλοι παίκτες να δουν σε κάποια από αυτές τις φάσεις κίτρινη κάρτα! Χαρίστηκε σκανδαλωδώς στον Ν. Ανδριώτη τον σκόρερ του ΑΟΚ και δεν του έδωσε 2η κίτρινη κάρτα που ισοδυναμούσε με αποβολή, όταν κλώτσησε την μπάλα για καθυστέρηση. Ο Γ. Φίτσας πήρε τη σκυτάλη από τον Θ. Βλάσση που δυο περίπου μέτρα έξω από την περιοχή στον αγώνα με τη Θύελλα έδωσε πέναλτι, αλλά στη συνέχεια ανακάλεσε, αλλά και από τον Δράμπαλο που την περασμένη αγωνιστική έκανε τα πάντα για να φρενάρει τον Κρόνο. Ο Φίτσας αυτή τη φορά τα κατάφερε και πιθανόν να πήρε τα εύσημα και τα συγχαρητήρια από τους ανωτέρους του. Ωστόσο τέτοιες διαιτησίες γυρίζουν το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο στη δεκαετία του 1970 που ομάδα από την περιφέρεια της Κέρκυρας δεν είχε δικαίωμα να νικήσει ομάδα της πόλης και να κατακτήσει τίτλο. Ας μη συνεχίσουμε … Κουλούρης, Λυμπόπουλος, Ανδριώτης ήταν τα θύματα του σκληρού παιχνιδιούπου ανέχτηκε ο Γ. Φίτσας.

Στο Α΄ ημίχρονο ο αγώνας ήταν αμφίρροπος με τον ΑΟΚ να κυκλοφορεί καλύτερα τη μπάλα, χωρίς να απειλεί.  Ο Ν. Ανδριώτης στο 18΄με απευθείας εκτέλεση κόρνερ και με κόντρα σε αμυντικό έγραψε το 0 – 1. Προηγουμένως στο 17’ ο Αρμενιάκος από θέση τετ α τετ δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ.

Καλύτερος ο Κρόνος στο Β ΄ ημίχρονο πίεσε και δημιούργησε επικίνδυνες φάσεις σε μια από τις οποίες ζήτησε πέναλτι. Ο Σουλάνης σε δυο φάσεις μέσα από την περιοχή δεν μπόρεσε να σκοράρει. Ο Ευθυμίου πραγματοποίησε εξαιρετική απόκρουση σε προσπάθεια του Αρμενιάκου. Σουτ του Γράντου πέρασε λίγο έξω από το δοκάρι. Στο 75΄ο Σουλάνης εκτέλεσε κόρνερ και Β. Καββαδίας με προβολή ισοφαρίζει για τον Κρόνο σε 1 – 1.

Πριν από τον αγώνα οι Αργυραδίτες τίμησαν τον προπονητή του ΑΟΚ Γ. Χονδρογιάννη που έχει συνδέσει το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ομάδας

Διατησία: Φίτσας  - Σατκλίφ – Γραμμένος – Παρατηρητής: Γελέκας

Οι συνθέσεις:

ΑΠΣ Κρόνος (Νικομάνης Σπ.): Ανδριώτης Χρ., Καββαδίας Ι., Γράντος, Καββαδίας Β., Λυμπόπουλος, Κουλούρης, Ανδριώτης Χ., Περδίκης, Αρμενιάκος, Δαφνής. Έπαιξαν και οι: Νικομάνης, Καποδίστριας

ΑΟ Κέρκυρα (Χονδρογιάννης Γ.) Ευθυμίου, Θεόδοτος, Κάσης, Κατσαρός, Σκολαρίκης, Κολυτάς, Παϊπέτης, Φωτιάδης. Έπαιξαν και οι Βιτουλαδίτης, Κουλούρης Γ.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

ΦΩΤΟ: Γ. Κουλούρης

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search