• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Απάντηση της ΑΕ Λευκίμμης στην ειρωνική ανακοίνωση του ΟΦΑΜ

December 07, 2021 492

 "Πόλεμος" ανακοινώσεων ξέσπασε μετά τον αγώνα της Κυριακής ΑΕ Λευκίμμης - ΟΦΑΜ 2 - 0. Ανακοίνωση αναφορικά με τη φιλοξενία της ΑΕΛ εξέδωσε ο ΟΦΑΜ, όπου αναφέρεται ειρωνικά στην "ΥΠΕΡΟΧΗ και ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ φιλοξενία" της ΑΕΛ. Άμεση απάντηση από την ομάδα της Λευκίμμης.

Αναλυτικά:

 

 Η ανακοίνωση του ΟΦΑΜ:

   264098202_117910204048342_6959374288539993619_n.jpg  

 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕ Λευκίμμης

«Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης κ το Δ.Σ θελει να ευχαριστήσει τον φίλαθλο κόσμο μας για όλη αυτήν την στήριξη τις δυσκολες μερες που διανύουμε !Θέλει να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό της Κέρκυρας και όχι μόνο, σχετικά με τα όσα συνέβησαν στο Κυριακατικο παιχνίδι με τον ΟΦΑΜ και τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η γειτονική ομάδα του Αγίου Ματθαίου.

Σχετικά με τα όσα αναφέρουν ειρωνικά για το γεγονός ότι δεν τους προσφέραμε νερά και μπανάνες, όπως συνηθίζουμε να κάνουμε σε κάθε εντός έδρας παιχνιδι μας και με κάθε αντίπαλο... Έχουν απόλυτο δίκιο .Συνήθως αγκαλιάζουμε με θέρμη κάθε φιλοξενούμενη ομάδα στο πνεύμα του αθλητισμού, ώστε οι αγώνες να διεξάγονται ομαλά, το ίδιο πράξαμε κ στον χθεσινό αγώνα.


Για αυτό το γεγονός ειλικρινά ζητάμε συγγνώμη. Πάντα θα προσφερουμε στους αντιπάλους μας, μια καλή φιλοξενία, όπως αρμόζει στην μεγάλη ιστορία και στην βαριά φανέλα της Ομάδας μας.


Οι όσες ανακρίβειες ειπώθηκαν προσβάλουν τόσο το φίλαθλο κόσμο όσο κ το διοικητικό συμβούλιο της Α.Ε.Λ. Επειδή οι φίλαθλοι του ΟΦΑΜ αθέτησαν την αρχική συμφωνία για να τηρηθεί η ασφάλεια προς αποφυγήν των επεισοδίων και κάθισαν στην εξέδρα! και πίσω από τον πάγκο της Ομάδας μας!


Επίσης όσον αφορά τα όσα ειρωνικά μας καταλογίζουν στην ανακοίνωση για κακή συμπεριφορά μελών της διοίκησης της ΑΕΛ προς τον ΟΦΑΜ, το μόνο που μπορουμε να πουμε είναι ότι όσα αναφέρονται είναι ψευδή και καλο θα είναι ο καθένας να κάνει την αυτοκριτική του και να κοιτάζει την "καμπουρα" του, μιας και πέρυσι ξέρουμε για το μπλόκο που δέχθηκαν οι φίλαθλοι μας και την απαγόρευση να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα, μιας και η ομάδα του Αγίου Ματθαίου επικαλέστηκε την πανδημια του Κορωναίου, που τελικά ίσχυε μόνο για την δική μας ομάδα και τους δικους μας υποστηρικτές.


Γενικά όλη την προηγούμενη εβδομάδα δημιουργήθηκε ένα πολεμικό κλίμα από μερους μελών του ΟΦΑΜ.

Λυπούμαστε για τις αιχμές και τα υπονοούμενα που αφήνει η δημοσίευση της αντίπαλης ομάδας, δεν τιμά τον θεσμό του αθλητισμού. Οι απαντήσεις θα πρέπει να δίνονται μέσα και μόνο στον αγωνιστικό χώρο. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα του ΟΦΑΜ και να εκπλήρωση τους στόχους του!!
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ
ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑ ΠΑΘΟΣ!
ΜΟΝΟ ΑΕΛ»!!!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search