• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

ΑΟ Κέρκυρα: Επανεκκίνηση με τεχνικό ηγέτη τον Γιάννη Χονδρογιάννη!

April 29, 2020 59

 

Την κατάλληλη κίνηση για επανεκκίνηση έκανε η Διοίκηση του ΑΟ Κέρκυρα με την πρόσληψη στη θέση του προπονητή ενός δικού της παιδού, ενός ανθρώπου με μεγάλη προσφορά στο κερκυραϊκό ποδόσφαιρο του Γιάννη Χονδρογιάννη. Ο καταξιωμένος τεχνικός επιστρέφει στο σπίτι του και θέλει να συνδυάσει την επιστροφή με μια μεγάλη πορεία του ΑΟ Κέρκυραμε τις ευχές όλων των Κερκυραίων φιλάθλων για επιτυχία στο έργο του. 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του νέου ΔΣ του ΑΟ Κέρκυρα αναφέρει:

Το Δ.Σ του ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον σπουδαίο προπονητή Γιάννη Χονδρογιάννη.

Ο Γιάννης Χονδρογιάννης σημερινός Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών ΚΕΡΚΥΡΑΣ με μακρά και επιτυχημένη θητεία στον πάγκο πολλών εντός και εκτός Κέρκυρας ομάδων.

Επίσης διατέλεσε επί σειρά ετών ποδοσφαιριστής με σπουδαία και αξιοσημείωτη παρουσία και πολλές φορές φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Ομάδας μας γράφοντας και ο ίδιος πολλές από τις Χρυσές Σελίδες αυτής .

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και δεσμευόμαστε της αμέριστης στήριξης μας. Καλούμε επίσης όλο τον κόσμο του Α. Ο ΚΕΡΚΥΡΑ να στηρίξει τον Γιάννη Χονδρογιάννη.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« June 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κρητική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search