Print this page

Νίκη – ανάσα για την ΑΕ Λευκίμμης – Ήττα –SOS για τον ΟΦΑΜ

December 19, 2021 623

 

Νίκη – ανάσα για την ΑΕ Λευκίμμης με το επιβλητικό 4 – 1 επί της ΑΕΠ Κοζάνης ξεκόλλησε από τον βυθό της βαθμολογίας και πήρε βαθιά ανάσα για να βγει στην … επιφάνεια – Ήττα –SOS για τον ΟΦΑΜ με 2 – 0 στη Μηχανιώνα που τον έφερε στη ζώνη του υποβιβασμού.  Εφτάψυχος ο Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης … γκρέμισε τον Εδεσσαϊκό από την κορυφή και έβαλε φωτιά και στις τελευταίες θέσεις

ΑΕ Λευκίμμης – ΑΕΠ Κοζάνης 4-1

Ήθελε πολύ τη νίκη η ΑΕΛ και το έδειξε από τα πρώτα λεπτά που μπήκε αποφασιστικά και με τον Θεοδωράκη στο 12΄προηγήθηκε με 1 – 0. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Κοτταρίδη στο 50’, είχαν δυο δοκάρια και έμειναν με 10 παίκτες.

Η ΑΕΛ καταιγιστική στο Β΄ ημίχρονο προηγήθηκε στο 69΄με τον Κωστακιώτη με 2 – 1. Στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο …μίλησε ο Λαμσάι και με δυο γκολ στο 76΄και στο 94΄έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ΑΕΛ διαμορφώνοντας το τελικό 4 – 1 και σκορπίζοντας τον ενθουσιασμό. Με δεδομένο ότι η ΑΕΛ αγωνίζεται με τον Μ. Αλέξανδο Τρικάλων Ημαθίας και μια νίκη θα τη φέρει μια ανάσα από τη ζώνη … σωτηρίας.

Διαιτητής: Αριστοτέλης Κωστούλας (ΕΠΣ Άρτας ) - Βοηθοί: Άγγελος Αθανασίου και Οδυσσέας Νούσιας (ΕΠΣ Άρτας ) - Παρατηρητής διαιτησίας: Βασίλης Μπίτας (ΕΠΣ Ηπείρου)

Συνθέσεις ΑΕ Λευκίμμης Γκάκος, Κωστακιώτης, Πουλημένος, Νίκιτς, Μοκοβίλα, Γαστεράτος, Βασιλάκης, Θεοδωράκης, Γιωργακόπουλος, Λαμζάι, Αρμενιάκος

ΑΕΠ Κοζάνης Παστορνίκι, Βοριαζίδης, Τρομπούκης, Κοτταρίδης, Κανταρτζής, Βαλμάς, (83′ Παπαζήσης) Κωστίκος, Κουλούσιας,(73′ Τσελέπης) Κατσαβάκης, Φράνκο, Σασίνκα

 

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ – ΟΦΑΜ 2 – 0

Ήττα –SOS για τον ΟΦΑΜ με 2 – 0 στη Μηχανιώνα που τον έφερε στη ζώνη του υποβιβασμού.  Η ομάδα του ΟΦΑΜ μετά από ένα πολύ καλό ημίχρονο που έληξε 0 – 0, χωρίς να επιτρέψει στους γηπεδούχους να δημιουργήσουν ευκαιρίες, δεν τα κατάφερε στο Β΄ ημίχρονο και μέσα σε ένα δεκάλεπτο επέτρεψε στους γηπεδούχους να διαμορφώσουν το τελικό 2 – 0.. Ο Ιγνατίδης στο 49΄σημείωσε το 1 – 0 και ο Ντούνγκα με πέναλτι στο 59΄το 2 – 0. Ο Μαρατζάς στο 90΄είχε δοκάρι για τον ΟΦΑΜ και ο Σκάρπος στο 93΄με εκπληκτική απόκρουση αποσώβησε τρίτο γκολ για τους γηπεδούχους.

ΟΦΑΜ (Σιδερόπουλος) οι: Σκάρπος, Σπ. Σπίνουλας, Τσορμπατζίδης, Σπ. Ανδριώτης, Ταμπάσκου, Καμαρά, Κάρρας, Σίλβα, Γωνιάδης, Κ. Ανδριώτης, Μποζίκης.’Επαιξαν και οι:Αμπατζίδης, Αρμενιάκος, Μαρατζάς,  Βρυώνης.

Τα αποτελέσματα:

Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας – Θύελλα Σαρακηνών 2-1 (27′ Βασίλτσης, 58′ Πιπιλιάρης / 56′ Ιωάννου)

Εδεσσαϊκός – Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης 0-2 (88′. 90+2′)

Κοζάνη – Ηρακλής Αμπελοκήπων 3-0 (22′ Ψιάνος, 70′ Σερσέμης, 73′ Καραγιάννης)

Ποσειδών Μηχανιώνας – ΟΦ Αγ.Ματθαίου 2-0 (50′ Ιγνατίδης, 60′ Ντούνγκα πεν)

ΑΕ Λευκίμμης – ΑΕΠ Κοζάνης  4-1 (12′ Θεοδωράκης, 69′ Κωστακιώτης, 76′-90+4′ Λαμσάι / 50′ Κοτταρίδης)

Μακεδονικός – Αναγέννηση Γιαννιτσών 2-0 (58′ Τοπούζης, 77′ Πολύζος)

 

Η Βαθμολογία (σε 9 αγώνες):

Μακεδονικός 20

Εδεσσαϊκός 18

ΑΕΠ Κοζάνης 16

Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας 16

ΑΣ Γιαννιτσά 13

Κοζάνη ΦΣ 13

Ποσειδών Ν. Μηχανιώνας 11

Θύελλα Σαρακηνών ΠΑΣ 11

Ο.Φ. Αγίου Ματθαίου 11

Κτηνοτροφικός Αστέρας 9

ΑΕ Λευκίμμης 7

Ηρακλής Αμπελοκήπων 6

 

Επόμενη αγωνιστική –10η

ΑΕ Λευκίμμης – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

Θύελλα Σαρακηνών – Εδεσσαϊκός

ΑΕΠ Κοζάνης – Μακεδονικός

Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης – ΦΣ Κοζάνη

ΑΣ Γιαννιτσά – Ποσειδών Μηχανιώνας

Ηρακλής Αμπελοκήπων – ΟΦ Αγίου Ματθαίου

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.