• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Εργαζόμενοι Ψυχιατρικού Τομέα: Άρση αναστολής αδειών (με αστερίσκους…)

December 23, 2021 5962

 

Ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων Ψυχιατρικού Τομέα του Νοσοκομείου Κέρκυρας.

Η ανακοίνωση

Σύμφωνα με έγγραφο του Υπουργείου Υγείας αίρεται η απαγόρευση χορήγησης των κανονικών αδειών του υγειονομικού προσωπικού. Η απόφαση αυτή αναφέρει όμως, ότι η «άρση» αναστολής δεν θα είναι και τόσο «άρση» τελικά!
Δηλαδή δεν σημαίνει ότι θα μπορούμε να πάρουμε επιτέλους την άδεια μας που έχουμε στερηθεί επί μήνες, τα δύο τελευταία χρόνια, αφού η κραυγαλέα έλλειψη προσωπικού είναι κάτι παραπάνω από εμφανής!
Η κυβέρνηση πετάει το μπαλάκι στους προϊσταμένους των διευθύνσεων, αφού για να εγκριθεί η άδεια μας εκτός από την τυπική αίτηση θα πρέπει να:(.. έχει προηγηθεί θετική εισήγηση του προϊσταμένου της Διεύθυνσης, στην οποία υπηρετεί ο υπάλληλος, και σύμφωνη γνώμη του Διοικητή/Προέδρου του φορέα, λαμβάνοντας πάντα μέριμνα, ώστε να διασφαλίζεται σε κάθε περίπτωση, με την αυτοπρόσωπη παρουσία ικανού αριθμού υπαλλήλων η ομαλή λειτουργία του φορέα και η κάλυψη των έκτακτων αναγκών για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19…)
Το εύλογο ερώτημα που απαντά στην υποκριτική αυτή διάταξη είναι πως μπορεί να διασφαλίζεται «η αυτοπρόσωπη παρουσία ικανού αριθμού υπαλλήλων» παρά μόνο με την πρόσληψη επαρκούς προσωπικού;
Και τι φταίνε γι’ αυτό οι εργαζόμενοι που μέχρι τώρα δεν τους δίνονταν άδεια λόγω των αναστολών και τώρα θα τους κόβετε η άδεια λόγω των ελλείψεων στο σύστημα υγείας !!!
Ένα είναι βέβαιο, ότι αυτοί που μας έφεραν μέχρι εδώ με τις πολιτικές τους και έχουν ευθύνη για την τραγική έλλειψη προσωπικού στις δημόσιες μονάδες Υγείας, επιδιώκουν να μας βάλουν μεταξύ μας να «τρωγόμαστε», προϊστάμενοι, διευθυντές και «απλοί» εργαζόμενοι ερμηνεύοντας νόμους και διατάξεις, γιατί πολύ απλά τα προγράμματα δεν βγαίνουν ώστε να μπορούμε να πάρουμε την άδεια μας!!!
Δεν πρέπει λοιπόν να τους επιτρέψουμε να μας πουλάνε και εξυπηρέτηση, πατώντας πάνω στην κούραση και την εξουθένωση μας και γι’ αυτό πρέπει να δυναμώσουμε τον αγώνα για μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σύμφωνα με τις ανάγκες, την άρση των αναστολών εργασίας και την μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search