Print this page

Αντεπίθεση του Κρόνου: «Καταδικάζουμε την αισχρή και χυδαία λεκτική επίθεση στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας»

December 30, 2021 562

 

Η άτυχη στιγμή του τραυματισμού του Φ. Βλάσση στον χθεσινό φιλικό αγώνα μεταξύ ΑΟ Κάβου και Κρόνου πυροδότησε «πόλεμο» ανακοινώσεων μεταξύ των δυο ομάδων.

Ξεκίνησε με την επιθετική δημοσίευση του προέδρου του ΑΟ Κάβος Δ. Κάντα που χρησιμοποίησε πολύ βαρείς χαρακτηρισμούς για τον Στ. Γράντο «ποδοσφαιρικό απολίθωμα», μιλώντας για «αλητεία» και αποδίδοντάς του «σκοπιμότητα» και πρόθεση «να σακατέψει κάποιον ποδοσφαιριστή μας».

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Βαριές κουβέντες για τον Σταμάτη Γράντο που εδώ και πολλά χρόνια κοσμεί το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο, όχι μόνο με τις ικανότητές του - αναγνωρισμένες από τόσες ομάδες που έχει περάσει και αγωνιζόμενος σε εθνικές κατηγορίες με Κρόνο και Αστέρα Πετριτή και σε τοπικό επίπεδο ακόμα και με την ομάδα του Κάβου - αλλά και με το ήθος του.

Η Διοίκηση του Κρόνου δεν μπορούσε να αφήσει τον ποδοσφαιριστή της απροστάτευτο και πέρασε στην αντεπίθεση με σκληρή ανακοίνωση ζητώντας την απόσυρση της παραπάνω δημοσίευσης. Μεταξύ άλλων τονίζεται: «Καταδικάζουμε την εν λόγω δημοσίευση και την αισχρή και χυδαία λεκτική επίθεση στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας και ζητάμε την δημόσια συγνώμη και την ανάκληση της δημοσίευσης άμεσα».

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση του Κρόνου:

«Λαμβάνοντας γνώση σήμερα το πρωί από φίλους της ομάδας μας, έπεσε στα χέρια μας μια ανακοίνωση (ανάρτηση) του προέδρου του φιλικού σωματείου ΑΟ ΚΑΒΟΣ τρίβαμε τα μάτια μας διαβάζοντας τις χυδαιότητες και ανακρίβειες που δεν αρμόζουν σε έναν αξιωματούχο ενός σωματείου. Καταδικάζουμε την εν λόγω δημοσίευση και την αισχρή και χυδαία λεκτική επίθεση στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας και ζητάμε την δημόσια συγνώμη και την ανάκληση της δημοσίευσης άμεσα.

ΥΓ. Μακάρι να υπήρχαν και άλλοι παίχτες σαν το Σταμάτη Γράντο στο κερκυραϊκό ποδόσφαιρο με το ήθος του και την προσφορά του.

Με εκτίμηση

ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ»

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.