• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Αστέρας Πετριτή προς ΕΠΣ Κέρκυρας: " Να αποκατασταθεί η αλήθεια και η κατάφωρη αδικία"

May 02, 2020 865

 

 

H ανακοίνωση του Αστέρα Πετριτή:

 

Αρχικά, ευχόμαστε χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο, με υγεία, και σύντομη επιστροφή στην κανονικότητα.

Έπειτα από την ανακοίνωση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ περί αναστολής των πρωταθλημάτων, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ολοκληρώσουμε την αγωνιστική μας σεζόν πρόωρα. Παρ’όλα αυτά, λόγω της βαθμολογικής κατάταξης της Α1 ΕΠΣ Κέρκυρας, κατά την οποία το πρωτάθλημα βρισκόταν σε πολύ κρίσιμη καμπή, είμαστε υποχρεωμένοι να προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες για να προστατεύσουμε τον κόπο και τον ιδρώτα της διοίκησης, των ποδοσφαιριστών μας αλλά και των φιλάθλων μας.

Με αφορμή τα άρθρα ορισμένων αθλητικών site και συγκεκριμένων δημοσιογράφων, οι οποίοι έχρισαν άξιο πρωταθλητή το φιλικό σωματείο του ΟΦΑΜ, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι ορθότατα οι αρμόδιες αρχές προέβησαν σε διακοπή των πρωταθλημάτων, διότι πρωτεύουσα σημασία έχει η υγεία όλων των συντελεστών. Σε καμία όμως περίπτωση δεν βαφτίζουμε κάποιον πρωταθλητή «με το έτσι θέλω», γιατί απλούστατα είναι άδικο και ανήθικο για εμπλεκόμενους και μη. Τα πρωταθλήματα κρίνονται μόνο στο γήπεδο και όχι οπουδήποτε αλλού. Πολλώ δε μάλλον, από τη στιγμή που τις δύο ομάδες χώριζαν 6 βαθμοί, με ένα παιχνίδι λιγότερο για την ομάδα μας. Έπειτα, μείζονος σημασίας είναι ότι απέμεναν 3 παιχνίδια, με αποκορύφωμα το μεταξύ μας παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Πετριτή, το οποίο κατά γενική ομολογία θα αναδείκνυε τον πρωταθλητή.

Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να θίξουμε την ομάδα του ΟΦΑΜ, η οποία φάνηκε ισάξια μας καθ’όλη της διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά οφείλουμε να τονίσουμε την κατάφωρη αδικία που θα υποστεί η ομάδα μας, σε περίπτωση που ισχύσουν αυτά που ο Τύπος βιάστηκε να δημοσιεύσει.

Ζητούμε από την ΕΠΣ Κέρκυρας να τοποθετηθεί επίσημα και να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να αποκατασταθεί η αλήθεια και η κατάφωρη αδικία που προσπαθούν να κάνουν στον Αστέρα.

Λαμβάνοντας υπ’όψιν τα παραπάνω θεωρούμε σωστό και τίμιο να προβιβαστούν και οι δύο ομάδες χωρίς την ανάδειξη πρωταθλητή, καθ’ότι ισάξιες, ούτως ώστε να αποκατασταθεί η όποια αδικία. Τέλος, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν την ανακοίνωση της αρμόδιας αρχής, η οποία τονίζει ότι η πρωτοπόροι των πρωταθλημάτων προβιβάζονται, μην κάνοντας ουδεμία αναφορά σε ανακήρυξη πρωταθλητή.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search