• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

ΟΦΑΜ: «Δικαιούμαστε το 6ο αστέρι στη φανέλα μας»

May 02, 2020 839

 

Για τις πρόσφατες εξελίξεις στα τοπικά πρωταθλήματα παρεμβαίνει με ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΟΦΑΜ .

 

Η σχετική ανάρτησή στην σελίδα του σωματείου στο facebook, έχει ως εξής:

«Ο όμιλος φιλάθλων Αγίου Ματθαίου εύχεται σε όλον τον κόσμο καλό μήνα , υγεία και δύναμη για να ξεπεραστεί αυτή η δύσκολη κατάσταση που δοκιμάζει επίμονα τα νεύρα και την αντοχή όλων μας.

 

Μετά και τις τελευταίες αποφάσεις των διοικούντων στην ΕΠΟ που επηρεάζουν αναπόφευκτα και τις ποδοσφαιρικές εξελίξεις στο νησί μας, ο όμιλος αισθάνεται την ανάγκη να τοποθετηθεί δημόσια.

 

Τις τελευταίες ημέρες γράφονται διάφορα δεξιά κ αριστερά με τον κίνδυνο να βρεθούμε στο τέλος και κατηγορούμενοι για αποφάσεις άλλων. Κινδυνεύουμε να κατηγορηθούμε γιατί κάναμε έναν προσεκτικό και επιτυχή σχεδιασμό της ομάδας μας το περασμένο καλοκαίρι. Κινδυνεύουμε να κατηγορηθούμε στο ότι πήγαμε σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος στηριζόμενοι στις δικές μας δυνάμεις χωρίς να ψάχνουμε άλλοθι και βοήθεια από εξωγενείς παράγοντες (ακόμη κ σε ματς που αδικήθηκαμε). Κινδυνεύουμε να κατηγορηθούμε γιατί 23 ολόκληρες αγωνιστικές πρωταθλήματος κ 7 κυπέλου παρουσιάσαμε μια πολύ όμορφη εικόνα εντός του αγωνιστικού χώρου παραμένοντας αήττητοι κ πρωτοπόροι κάτι που είχε να συμβεί στο Κερκυραϊκό ποδόσφαιρο πολλές δεκαετίες.

 

Για όλους αυτούς τους λόγους δεν αισθανόμαστε την ανάγκη να απολογηθουμε σε κανέναν. Λυπουμαστε που δεν έγιναν οι τρεις τελευταίοι αγώνες μας και λυπουμαστε που δεν έγινε το μεγάλο ντέρμπι με τον συνδιεκδικητη του τίτλου Αστέρα Πετρίτη για να δείξει η Ομάδα μας κ να αποδείξει ότι δικαιούται τον τίτλο του πρωταθλητή. Όσο άδικο είναι για την ομάδα του Αστέρα άλλο τόσο είναι κ για μας που ήμασταν στην κορυφή ολόκληρο το πρωτάθλημα. Οταν όμως χάνονται ανθρώπινες ζωές τα παιχνίδια κάνουν στην άκρη. Προτεραιότητα έχει η υγεία.

 

Υ.Γ. Αν η ΕΠΣ Κέρκυρας είχε το δικαίωμα να επανεκκινήσει το υπόλοιπο του πρωταθλήματος ακόμη κ μέσα στο καλοκαίρι ο ΟΦΑΜ θα ήταν έτοιμος να το αποδεχτεί. Αν όμως δεν είναι δυνατόν να γίνει λόγω της πανδημίας ε τότε λοιπόν αφήστε μας να βάλουμε το 6ο αστέρι στην φανέλα μας. Το δικαιούμαστε»!!!

Στις 30 Απριλίου  ο ΟΦΑΜ εξέδωσε ανακοίνωση με βάση την απόφαση της ΕΠΟ για την ανακήρυξή του σε Πρωταθλητή της ΕΠΣ Κέρκυρας

Η ανάρτηση  στο facebook, έχει ως εξής:

«ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 2019-2020 #ΟΦΑΜ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΟΥΜΕΡΟ 6 ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΈΠΑΙΖΕ ΦΈΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΠΟΔΌΣΦΑΙΡΟ(ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ) ΟΠΩΣ ΕΠΊΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΉ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΉΜΑΤΟΣ ΒΡΙΣΚΌΤΑΝ ΜΟΝΟΣ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΉΜΑΤΟΣ.

Η ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΑ ΔΙΟΊΚΗΣΗΣ,ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΏΝ ,ΚΟΣΜΟΥ ΈΠΙΑΣΕ ΤΟΠΟ ΚΑΙ Ο ΟΜΙΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ(6Η ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ ΤΟΥ),ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΉΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΎ ΜΑΣ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ.ΣΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΈΝΟ ΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΈΣ ΠΑΙΧΤΏΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΤΆΦΕΡΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ.ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΈΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΊΑΣ,ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΆ ΕΝΤΟΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΌΝΙΑ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΝΤΑΜΗΦΘΗΚΑΝ.

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΗ.ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ,ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ...

ΓΙΑΤΙ Ο ΟΦΑΜ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ...

#ΟΜΙΛΟΣ_ΦΙΛΑΘΛΩΝ_ΑΓΙΟΥ_ΜΑΤΘΑΙΟΥ

#CHAMPIONS_2019_2020»

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search