• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

«Χ» αμόγελα αισιοδοξίας για ΑΕ Λευκίμμης 1 – 1 με τον πρωτοπόρο Μακεδονικό εκτός!

January 15, 2022 576

 

Όταν στο πιο δύσκολο παιχνίδι της περιόδου  με τον πρωτοπόρο Μακεδονικό εκτός έδρας παίρνεις θετικό αποτέλεσμα, τότε σίγουρα η προτελευταία θέση που βρίσκεται η ΑΕΛ συνιστά ποδοσφαιρική ανορθογραφία που μπορεί στους επόμενους αγώνες να διορθωθεί και να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής.

Ατσάλινη η ΑΕΛ δε … μάσησε στην έδρα του Μακεδονικού. Προηγήθηκε με τον Γεωργακόπουλο στο 35΄Το 0 – 1 ήταν και το σκορ του Α΄ ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να ισοφαρίσουν σε 1 – 1 στο 50΄με τον Τοπούζη.

Διαιτητής: Γιώργος Κόκκινος (ΕΠΣ Χαλκιδικής)

Βοηθοί: Ηλίας Κώστογλου και Δημήτρης Κίκας (ΕΠΣ Χαλκιδικής )

Παρατηρητής διαιτησίας: Περικλής Βασιλειάδης (ΕΠΣ Πέλλας)

Γενικά η απόδοση της ΑΕΛ κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα και όχι μόνο άξιζε την ισοπαλία, αλλά έχασε ευκαιρίες ακόμα και για τη νίκη. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 2΄με τον Γαρύφαλο είχαν  δοκάρι. Η ΑΕΛ απείλησε με τον Γαστεράτο, αλλά η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι. Ο Κωστακιώτης αργότερα από καλή θέση μπόρεσε να σκοράρει.  Ο Γεωργακόπουλοςμε σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 0-1 στο 35΄.

Ο Τοπούζης με πλασέ έκανε το 1-1 στο 50΄Η ΑΕΛ με Μπουλάτσοβιτσ απείλησε σε δυο ακόμα φάσεις, Έσωσε ο Πουλημένος τη διείσδυση του Γαρίφαλου στο 77' 

Μακεδονικός (Γ. Αμανατίδης): Καζουλίδης, Χασάνογλου, Βασιλείου, Σαραλιώτης, Αναγνώστης, Μπρατσιάνι, Πολύζος, Γαρύφαλος, Τοπούζης, Τσουκάνης, Δοξάκης (έπαιξαν και οι Χατζηκωνσταντίνου, Ουζούνογλου, Κιζιλής, Ζανάκης).


ΑΕ Λευκίμμης (Π. Κορομπόκης): Γκάγκος, Κωστακιώτης, Πουλημένος, Μοτσοβίλα, Βασιλάκης, Νίκιτς, Μπουλάτσοβιτς, Κατσέλης, Λαμπσάι, Γεωργακόπουλος, Γαστεράτος (έπαιξαν ακλι οι Αρμενιάκος, Τσολάκης).

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search