Print this page

«Χ» αμόγελα αισιοδοξίας για ΑΕ Λευκίμμης 1 – 1 με τον πρωτοπόρο Μακεδονικό εκτός!

January 15, 2022 573

 

Όταν στο πιο δύσκολο παιχνίδι της περιόδου  με τον πρωτοπόρο Μακεδονικό εκτός έδρας παίρνεις θετικό αποτέλεσμα, τότε σίγουρα η προτελευταία θέση που βρίσκεται η ΑΕΛ συνιστά ποδοσφαιρική ανορθογραφία που μπορεί στους επόμενους αγώνες να διορθωθεί και να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής.

Ατσάλινη η ΑΕΛ δε … μάσησε στην έδρα του Μακεδονικού. Προηγήθηκε με τον Γεωργακόπουλο στο 35΄Το 0 – 1 ήταν και το σκορ του Α΄ ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να ισοφαρίσουν σε 1 – 1 στο 50΄με τον Τοπούζη.

Διαιτητής: Γιώργος Κόκκινος (ΕΠΣ Χαλκιδικής)

Βοηθοί: Ηλίας Κώστογλου και Δημήτρης Κίκας (ΕΠΣ Χαλκιδικής )

Παρατηρητής διαιτησίας: Περικλής Βασιλειάδης (ΕΠΣ Πέλλας)

Γενικά η απόδοση της ΑΕΛ κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα και όχι μόνο άξιζε την ισοπαλία, αλλά έχασε ευκαιρίες ακόμα και για τη νίκη. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 2΄με τον Γαρύφαλο είχαν  δοκάρι. Η ΑΕΛ απείλησε με τον Γαστεράτο, αλλά η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι. Ο Κωστακιώτης αργότερα από καλή θέση μπόρεσε να σκοράρει.  Ο Γεωργακόπουλοςμε σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 0-1 στο 35΄.

Ο Τοπούζης με πλασέ έκανε το 1-1 στο 50΄Η ΑΕΛ με Μπουλάτσοβιτσ απείλησε σε δυο ακόμα φάσεις, Έσωσε ο Πουλημένος τη διείσδυση του Γαρίφαλου στο 77' 

Μακεδονικός (Γ. Αμανατίδης): Καζουλίδης, Χασάνογλου, Βασιλείου, Σαραλιώτης, Αναγνώστης, Μπρατσιάνι, Πολύζος, Γαρύφαλος, Τοπούζης, Τσουκάνης, Δοξάκης (έπαιξαν και οι Χατζηκωνσταντίνου, Ουζούνογλου, Κιζιλής, Ζανάκης).


ΑΕ Λευκίμμης (Π. Κορομπόκης): Γκάγκος, Κωστακιώτης, Πουλημένος, Μοτσοβίλα, Βασιλάκης, Νίκιτς, Μπουλάτσοβιτς, Κατσέλης, Λαμπσάι, Γεωργακόπουλος, Γαστεράτος (έπαιξαν ακλι οι Αρμενιάκος, Τσολάκης).

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.