• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Σε τροχιά ανόδου η ΑΕΛ 2 – 1 τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων – «Χ» αμόγελα ΟΦΑΜ

January 19, 2022 534

 

Μια πολύτιμη νίκη – αφιερωμένη στον Ανδρέα Βάρελη για την ΑΕΛ εντός και μια εξίσου πολύτιμη ισοπαλία εκτός για τον ΟΦΑΜ είναι τα σημερινά αποτελέσματα των κερκυραϊκών ομάδων για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Αποτελέσματα που δίνουν βαθιά ανάσα παρόλο που και οι δυο βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά με βάσιμες ελπίδες για την παραμονή.

Μεγάλη νίκη της ΑΕΛ με ανατροπή!

Συνεχίζει την ανοδική πορεία η ΑΕΛ που μετά τη σημαντική ισοπαλία που απέσπασε την περασμένη αγωνιστική,εκτός έδρας με τον πρωτοπόρο Μακεδονικό,  κατάφερε σήμερα να σπάσει το αήττητο σερί των τελευταίων 6 αγώνων του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων. Νίκη  με 2-1 στη Λευκίμμη στο πλαίσιο της εξ αναβολής 10ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ με τον Κέλο στο 43΄, όμως η ΑΕΛ στην επανάληψη έκανε την ανατροπή με δύο γκολ που πέτυχε ο νεοαποκτηθέντας Μπουλάτοβιτς, το πρώτο 53΄και το δεύτερο στο 89΄με πέναλτι!

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μαγγιώρος (Ηπείρου), με βοηθούς τους Γκελη και Ευαγγέλου (Ηπείρου).

Α.Ε. ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ (Κορομπόκης): Γκάκος, Κωστακιώτης, Νίκιτς, Μοκοβίλα, Γαστεράτος, Βασιλάκης, Πανταζής, Θεοδωράκης, Γεωργακόπουλος, Κατσέλης, Μπουλάτοβιτς.

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Πρίντζιος): Αργυρόπουλος, Γεωργίου, Κιρκιλιανίδης (65’ Ατανάσοφ), Τσιούχας, Πέικος (80’ Πίκος), Τσιρίδης, Αβραμόπουλος, Μουρατίδης (46’ Βασίλτσης), Ζυγκερίδης, Πιπιλιάρης, Κέλο (72’ Περτσιούνης).

Τη νίκη αυτή οι γηπεδούχοι αφιέρωσαν στον αείμνηστο Ανρδέα Βάρελη, το γελαστό και ευγενικό παιδί που τόσο άδικα έφυγε από κοντά μας στις 17 Γενάρη 2020. Ο 28χρονος Ανδρέας έγραψε τη δική του ιστορία ως τερματοφύλακας. Πέρασε από τις Ακαδημίες του ΑΟ Κέρκυρα, με μεγάλη θητεία στον Όλυμπο, την ΑΕ Λευκίμμης και τον Κρόνο Αργυράδων.

ΣΟΚ! «Έφυγε» ο τερματοφύλακας, Ανδρέας Βάρελης! - CorfuPress.com

«Χ» αμόγελα για ΟΦΑΜ με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων

 Ο ΟΦΑΜ μπορεί να μην κατάφερε να πάρει τη νίκη εκτός έδρας απέναντι στον ουραγό Ηρακλή Αμπελοκήπων, όμως η ισοπαλία είναι αποτέλεσμα θετικό.  Ο ΟΦΑΜ είχα καλή απόδοση και ευκαιρία με τον Πέριτς στο Β΄ ημίχρονο να πάρει τη νίκη

Διαιτητές: Κατεργιάδης, Κεσίσογλου, Βλαδίκας (Πέλλας).

Ηρακλής Αμπελοκήπων: Αθανασίου, Τσαλμάς, Παπαϊωάννου, Παναγιωτίδης, Κοντέων, Μαγκούτης. Μόλα, Χατζάκος, Παλιάτσος, Λίτσιος, Αναστασιάδης.

ΟΦΑΜ (Σ. Σιδερόπουλος): Σκάρπος, Ταμπάκου, Παπαδόπουλος, Τσορμπατζίδης, Σκύφτας, Σπίνουλας, Πέριτς, Ρουί Σίλβα, Μποζίκης, Γωνιάδης, Χαρβαλιάς.

Τα σημερινά αποτελέσματα

Ηρακλής Αμπελοκήπων-ΟΦΑΜ 0-0

ΑΕ Λευκίμμης-Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας 2-1

ΑΕΠ Κοζάνης-Μακεδονικός 0-1

Αναγέννηση Γιαννιτσών-Ποσειδώνας Μηχανιώνας 1-1

Θύελλα Σαρακηνών-Εδεσσαϊκός 2-1

Αστέρας Καληράχης-ΦΣ Κοζάνη 1-2

 

Γ’ Εθνική 2ος Όμιλος

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search