• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Σταθερά στην κορυφή ο Κρόνος 3 -1 εκτός τον Μ. Αλέξανδρο με ανατροπή

January 24, 2022 444

 

Τη 10η νίκη για το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΚ στο γήπεδο του Ολύμπου πέτυχε ο Κρόνος. Δυσκολεύτηκε στο Α΄ ημίχρονο, αλλά με ανατροπή νίκησε με 3 – 1 τον Μ. Αλέξανδρο.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 20΄ με τον αρχηγό τους Μότση να εκμεταλλεύεται λάθος της άμυνας και να διαμορφώνει το 1 – 0. Το 1 – 0 ήταν και το σκορ του Α΄ ημιχρόνου., αφού η κεφαλιά του Αρμενιάκου στο 35΄βρήκε το δοκάρι και το σουτ του Λυμπόπουλου από καλή θέση στο 45΄έφυγε άουτ.

Στο Β΄ ημίχρονο οι Αγιαμαθίτες  πήραν το … όπλο του, ενώ συνολικά η ομάδα ανέβασε την απόδοσή της.  Με το ξεκίνημα, στο 46΄ο Αρμενιάκος αξιοποίησε την καλή εκτέλεση κόρνερ του Γράντου και με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1 – 1.  Στο 50΄ μετά από ωραία ενέργεια ο Νικομάνης μπήκε στην περιοχή και πάσαρε στον Δαφνή που με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα σημειώνοντας το 1 – 2. Στο 80΄ο Κρόνος μένει με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Καποδίστρια με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Με 10 και οι γηπεδούχοι, αφού αποβλήθηκε ο Αβραμιώτης. Ωστόσο στο 85΄ο Δαφνής πετυχαίνει με εξαιρετική ενέργεια κλέβοντας την μπάλα από αμυντικό να μπει στην περιοχή και με σουτ το 1 – 3 εδραιώνοντας τη νίκη του Κρόνου. Ο Κρόνος πήρε μια πολύτιμη, παρέμεινε στην κορυφή και εκμεταλλευόμενος το χθεσινό στραβοπάτημα του ΑΟ Κέρκυρα με τη Θύελλα, διεύρυνε τη διαφορά του σε τέσσερις βαθμούς.

Διαιτησία: Κάντας – Γραμμένος – Κυπριώτης – Παρατηρητής: Λάτσας

Οι συνθέσεις:

Μ. Αλέξανδρος: 

Μέγας Αλέξανδρος (Μπολάνο Κ.) Μοτσενίγος, Νίκου, Κονισπολιάτης, Κατσαμόρας, Χρυσικόπουλος, Κέσκος, Αβραμιώτης, Θεοχάρης, Νίκολα, Βλαχόπουλος, Μότσης Έπαιξαν και οι: Καποδίστριας, Σαμοϊλης, Μπέκαρης

ΑΠΣ Κρόνος: (Νικομάνης Σπ.) Ανδριώτης Χρ., Καββαδίας Ι., Καποδίστριας, Λυμπόπουλος, Κουλούρης, ΑνδριώτηςΧ., Νικομάνης, Γράντος, Σουλάνης, Αρμενιάκος, Δαφνής. Έπαιξαν και οι: Σαγιάς Μ., Καββαδίας Β.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search