• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

«Καμιά μόνη απέναντι στην βία, τον σεξισμό, τον ρατσισμό»: Ένα κοινωνικό μήνυμα του Αχιλλέα Νυμφών

January 25, 2022 598

 

Το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός δεν μπορούν να περιχαρακωθούν στις γραμμές των αγωνιστικών χώρων. Δε παύουν να αποτελούν κοινωνικές εκδηλώσεις, να επηρεάζονται και να αντανακλούν τις κοινωνικές συνθήκες. Για αυτό και αξίζουν θερμά συγχαρητήρια οι άνθρωποι του Α.Ο. Αχιλλέα Νυμφών με το πανό κατά της βίας, του σεξισμού και του ρατσισμού που παρουσίασαν με την έναρξη του κυριακάτικου αγώνα με τον Όλυμπο. Έδειξαν την ευαισθησία τους για το φαινόμενο των γυναικοκτονιών που έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και  τη στήριξή τους στις γυναίκες θύματα σεξουαλικών κακοποιήσεων και βιασμών.

Συγκεκριμένα, στον αγώνα μεταξύ Αχιλλέα Νυμφών και Ολύμπου, κατόπιν πρωτοβουλίας της  γηπεδούχου ομάδας, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων και οι διαιτητές εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο με τρία πανό που ανέφεραν "ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ", "ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ" και "ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΒΙΑ ΤΟ ΣΕΞΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ".

Αξίζει να σημειωθεί πώς και ο Όλυμπος δέχτηκε πρόθυμα να συμμετάσχει στην κίνηση αυτή.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Αχιλλέα Νυμφών

Ισόπαλη αναδείχθηκε χθες η ομάδα μας με την ομάδα του Ολύμπου. Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πάρουν την νίκη όμως μείναμε στο 1-1. Το γκολ για την ομάδα μας έβαλε ο Γιάννης Καλούδης.

Το Δ.Σ του Α.Ο ΑΧΙΛΛΕΑ ΝΥΜΦΏΝ θα ήθελε να ευχαριστήσει την ΕΠΣ ΚΈΡΚΥΡΑΣ και την διαιτησία του αγώνα που δέχτηκαν την είσοδο στον αγώνα με τα πανό. Τους παίκτες της ομάδας μας,τους παίκτες και την διοίκηση του Ολύμπου καθώς και τους μικρούς μας φιλάθλους Γιώργο και Δημήτρη Μεταλληνό που σήκωσαν υπερήφανα τα πανό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Μαρία Κούδα για τον χρόνο που διέθεσε για την δημιουργία των πανό. Τέλος να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που παρά το τσουχτερό κρύο βρέθηκε για ακόμα μια φορά στο γήπεδο για να μας στηρίξει. Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας την Τετάρτη στο γήπεδο μας στις 14:45 με τον Αστέρα Μωραΐτικων για τον θεσμό του κυπέλλου.

Συνεχίζουμε δυνατά!!

 

Ενα μικρό λιθαράκι...
Για την κοπέλα που πήγε απλά κατηχητικό... Για την Γεωργιά @georgia_mpika και την κάθε Γεωργία. Εμεις σας πιστεύουμε ❤
 
 
 
 
 
 
 
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search