• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

"Πόλεμος" ανακοινώσεων Φιλάθλων Κοζάνης - ΑΕ Λευκίμμης

March 02, 2022 850

 

Μετά τη λήξη του αγώνα της Κυριακής στον οποίο η ΑΕ Λευκίμμης πέτυχε σημαντική νίκη επί του ΦΣ Κοζάνης ξέσπασε "πόλεμος" ανακοινώσεων. Έξαλλοι οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Κοζάνης μιλούν για "χειρουργείο" της ομάδας τους στη Λευκίμμη. Από την πλευρά της η ΑΕΛ απαντά επισημαίνοντας μεταξύ άλλων: "Είναι άδικο, ανέντιμο και δείγμα δειλίας ο αντίπαλος να μην δέχεται την έντιμη και δίκαιη ήττα του, αλλά να προσπαθεί -εκμεταλλευόμενος το αυστηρό πνεύμα και γράμμα του πρόσφατου Νόμου για την οπαδική βία - να κερδίσει με αστήρικτα ψευδή ότι έχασε στον αγωνιστικό χώρο." 

Σύνδεσμος φιλάθλων της Κοζάνης "Τα Λιοντάρια" 

Σύνδεσμος Φιλάθλων Κοζάνης «Λιοντάρια» – Mikriliga.com

Δελτίο τύπου

«Δυστυχώς οι πληροφορίες επαληθεύτηκαν. Από την προηγούμενη κιόλας του αγώνα μας διάφοροι μας είχαν ενημερώσει οτι το «χειρουργικό τραπέζι» είχε στηθεί και μας περίμενε. Δικαιώθηκαν πανηγυρικά.

Με τις διαιτητικές στολές αντί της γνωστής πράσινης ρόμπας και τη σφυρίχτρα και τα σημαιάκια αντί για νυστέρια, η «αγία τριάδα» χειρούργησαν χωρίς αναισθητικό την Κοζάνη οδηγώντας μας σε ήττα.

Δεν ήταν μόνο το πέναλτι με το οποίο γελούσαν και τα τσιμέντα του γηπέδου , δεν ήταν μόνο η αποβολή του Σερσέμη , ο ρέφερι σταματούσε κάθε προσπάθεια που πήγαινε να δημιουργηθεί από τους ποδοσφαιριστές μας. Ήταν και η εν γένει συμπεριφορά του.

Το έργο το έχουμε ξαναδεί κι άλλες φορές φέτος αλλά τώρα παράγινε. Δεν μπορούμε πλέον να σιωπούμε και να ανεχόμαστε τον κάθε κατά φαντασία διαιτητή όπως τον κ. Χρονά να παίζει παιχνίδια στην πλάτη της ομάδας μας.

Αρκετά! Το «χειρουργείο» της Λευκίμμης είναι το τελευταίο. Πειραματόζωο του κάθε διαιτητή η Κοζάνη δεν θα ξαναγίνει. Καλούμε τη διοίκηση της ομάδας να κάνει το παν στα επόμενα παιχνίδια για να προστατέψει την ομάδα από ανάλογα περιστατικά .

Όσο για την φιλοξενία και την συμπεριφορά των φιλάθλων της Λευκίμμης τι να πούμε ; Ζήσαμε τριτοκοσμικές καταστάσεις .Το κόμπλεξ στο μεγαλείο του.. Ας είναι όμως. Είναι μικροί εξάλλου!!

Όταν θα μεγαλώσουν ίσως μας φτάσουν.

Εμείς απαντάμε με την αγάπη μας στην Κοζάνη και καλούμε όλους τους φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα μας στο κρίσιμο παιχνίδι που έρχεται με τον Μακεδονικό».

Αθλητική Ένωση Λευκίμμης

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Το ηθικό αξίωμα που απαιτεί, από τον κατ' όνομα, αντίπαλο όποιου επιπέδου και ιδιότητας, να ξέρει όχι μόνο να νικά αλλά και να χάνει, αποτελεί για τον αθλητισμό και τους αγωνιστικούς χώρους πρώτη προτεραιότητα.
Αντίθετα, όταν το όνομα προέλευσης, η οικονομική επιφάνεια, η βαθμολογική διαφορά και άλλα σχετικά οδηγούν σε συμπεριφορές ακραίας αλαζονείας και έπαρσης, εύκολα μπορεί και να γίνει αποδεκτό και το δόγμα " ο σκοπός αγιάζει τα μέσα " ή με άλλα λόγια " ότι και να γίνει εμείς θα κερδίσουμε ".


Κρίμα! Ο σύλλογος μας ήρθε από χαμηλά, συνήθισε στην αξιοπρέπεια της ανέχειάς του και η έντιμη αγωνιστική διαδρομή του τον έφερε τώρα να παλεύει για την παραμονή του στη κατηγορία , μακρυά από τις οποίες ίντριγκες ή και αθέμιτους τυχόν, διαγκωνισμούς και μεθοδεύσεις για την εξασφάλιση νίκης ή πρωτιάς.


Για την Αθλητική Ένωση Λευκίμμης η μόνη πρωτιά που διαχρονικά και ομολογουμένως καμαρώνει είναι αυτή της μαζικής προσέλευσης των φιλάθλων της στους αγώνες.
Διανύουμε ήδη την 5η χρόνια στη Γ Εθνική και διεκδικούμε, έστω και άτυπα, την αναγνώριση ως μιας από τις πιο φιλόξενες και αθλητικές έδρες.
Ενδεικτικά και ως απάντηση στις ανάξιες διάψευσης αιτιάσεις των φιλοξενούμενων , αναφέρουμε ότι στην περίοδο που διανύουμε (17η αγωνιστική) κανένας ποδοσφαιριστής μας δεν δέχθηκε κόκκινη κάρτα και στον εν λόγω αγώνα ένας μόνο είδε την κίτρινη.
Υποδεχτήκαμε στο χώρο μεγάλο αριθμό φιλάθλων της Κοζάνης που ήρθαν με ξεχωριστό εκδρομικό λεωφορείο και με ιδιωτικά αυτοκίνητα, άπλωσαν δύο μεγάλα πανό τους μέσα από τα κιγκλιδώματα , στήριξαν με συνθήματα την ομάδα τους και έμειναν στο χώρο (ελεύθερο, ανοικτό,απερίφραχτο) μέχρι το τέλος της συνάντησης και ακόμα παραπέρα, χωρίς να τους πλησιάσει κακότροπα, βρίσει, απειλήσει ή ακόμη και ειρωνευτεί κανένας από τους αποχωρούντες ντόπιους φιλάθλους.
Κρίμα! Είναι άδικο, ανέντιμο και δείγμα δειλίας ο αντίπαλος να μην δέχεται την έντιμη και δίκαιη ήττα του, αλλά να προσπαθεί -εκμεταλλευόμενος το αυστηρό πνεύμα και γράμμα του πρόσφατου Νόμου για την οπαδική βία - να κερδίσει με αστήρικτα ψευδή ότι έχασε στον αγωνιστικό χώρο.
Το διοικητικό συμβούλιο της ΑΕΛ μας, μερίμνησε όπως απαιτεί η αθλητική παράδοση και όπως κάνει πάντα, για την υποδοχή, τη στοιχειώδη φιλοξενία των αντιπάλων και την αδιατάρακτη διεξαγωγή του αγώνα.
Λυπούμαστε μόνο γιατί και στην περίπτωσή μας φαίνεται να ισχύει η παροιμία που λέει ότι << Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια>>.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search